Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami

Popis produktu

Vysavač Rowenta Air Force Vacuum Cleaner od francouzského Smoby je skvělá hračka pro děti od 3 let, které se mohou těšit na zábavné vysávání prachu a nečistot ve svém pokojíčku. Tyčový vysavač pro děti vydává zvuky a svítí, díky čemuž působí velmi realisticky. Je vyhotoven v elegantní šedo-tyrkysové barevné kombinaci, děti si s ním zahrají na dospělé a hravou formou získávají pocit zodpovědnosti a správné návyky při úklidu. Hra s vysavačem je maximálně bezpečná, při jeho výrobě se použily kvalitní a odolné plasty s oblými hranami. Délku vysavače si může dítě přizpůsobit podle svých potřeb.

Při zapnutí vysavače LED kontrolka upozorňuje na to, že je vysavač zapnutý a děti se mohou těšit na zvuk vysávání. Nádobu na prach lze po skončení otevřít a vyprázdnit – součástí jsou i kuličky, které vytvářejí při hře ještě realističtější zážitek. Svými rozměry 75*15*8 cm a nízkou váhou je vhodnou hračkou pro děti, které chtějí doma pomáhat. Učí se zodpovědnosti, přibližují se světu dospělých a zlepšují si své motorické a pohybové dovednosti. Dětský vysavač funguje jako replika skutečného vysavače, nemá žádnou sací schopnost. Elektronický modul se napájí 3 bateriemi LR6, které nejsou součástí balení.

Francouzský výrobce Smoby již dlouhá léta přináší dětem moderní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu75*15*8 cm
Celková výška8 cm
Rozměry balení16*13*48
Celková délka75 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
NoteBattery: 3 x LR6 not included
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.