Vrtulník Helicopter Majorette kovový 13 cm délka 6 různých druhů

Popis produktu

Vrtulník Helicopter od francouzské značky Majorette potěší chlapce a dívky od 3 let, kteří si rádi hrají hry na povolání. Kovové vrtulníky jsou vyrobeny na základě skutečných modelů, takže děti budou mít při hře realistický zážitek. V naší nabídce naleznete až 6 různých modelů vrtulníků, ze kterých si můžete vybrat: červený hasičský Bell 429, červeno-bílý OE-XFR Bell 429, bílo-černý policejní Bell 429, červený DRF H 145, modrý policejní H 145 a žluto-červený Security Civile H145. Každý model má délku 13 cm. Cena platí za 1 ks vrtulníku, při objednávce uveďte do poznámky, o jaký model máte zájem.

S moderními vrtulníky Majorette si chlapci i dívky zahrají na piloty a bezpečnostní jednotky, mohou si je přidat k dalším stavebnicím a drahám, nebo si s nimi zahrají samostatně. Jejich vrtule lze manuálně otáčet a okénky děti vidí i interiér vrtulníku. Představují výbornou volbu i pro malé i velké sběratele, kteří by si rádi rozšířili svoji sbírku o zásahové vrtulníky. Při hře s helikoptérami si děti rozvíjejí také jemnou motoriku, fantazii a technickou představivost. Jejich realistický vzhled a originální barvy nadchnou každé dítě.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem špičkové modely autíček, vrtulníků a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková délka13 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.