Mechanická vrtačka Stanley Smoby se dvěma nástavci a doplňky

Popis produktu

Mechanická vrtačka Stanley z dílny francouzských designérů Smoby je kvalitní pracovní hračka pro všechny malé opraváře již od 3 let. Realistická vrtačka je vyhotovena z kvalitních a odolných plastů, s jemným, na dotek příjemným povrchem. Přichází se sadou 2 různých nástavců, které použijí při práci s přiloženými 2 plastovými šrouby a plastové konstrukční desky s povrchem v podobě dřevěného materiálu. S touto oblíbenou hračkou se chlapci zabaví na dlouhé hodiny a zároveň se naučí, jak se používají pracovní nástroje a co všechno je potřeba na různé opravy.

Malí rošťáci si velmi rádi hrají s pracovními nástroji, protože se při takové hře cítí jako dospělí. Je třeba vést nejmenší děti ke hře na povolání dospělých. Hravým způsobem se tak přibližují ke skutečnému světu, zkoušejí a objevují, co v sobě zahrnuje život řemeslníka a opraváře. Prostřednictvím dětské vrtačky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti. Používáním nástrojů se podporuje rozvoj logického myšlení a koncentrace. Objevují, zkoumají, opravují, rozebírají, skládají. Rozměry produktu jsou 17*5*22 cm.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu17*5*22 cm
Rozměry balení26*6*26 cm
MechanickéAno
Hmotnost0,25 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.