Vrtačka elektronická Black&Decker Smoby se zvukem světlem a 2 nástavci

Popis produktu

Dětská vrtačka elektronická z populární edice Black&Decker je skvělá pracovní hračka pro všechny šikovné děti již od 3 let. Vrtačka disponuje realistickými elektronickými funkcemi – dokáže vydávat zvuky i svítit jako při skutečném vrtání. Její součástí je i sada 2 nástavců (klasický a křížový), s nimiž budou snadněji provádět montáže a opravy v domácnosti. Vrtačka je pro děti maximálně bezpečná, je vyrobena z kvalitního plastového materiálu se sametově jemným povrchem. Děti se s ní zabaví na dlouhé hodiny. Mohou se hodně naučit o tom, jak se používají pracovní nástroje a co všechno je potřeba na různé opravy.

Malí konstruktéři si velmi rádi hrají s pracovními nástroji, hravým způsobem se přibližují k světu dospělých, zkoušejí a objevují, co v sobě zahrnuje život takového opraváře. Při hře na mechaniky a opraváře si rozvíjejí jemnou motoriku, technickou představivost a logické myšlení. Učí se soustředit na nové věci, objevují a zkoumají nové materiály, tvary a barvy. Rozebíráním a skládáním různých dílů si zlepšují i obratnost a rychlost při řešení jakéhokoliv problému. Dětská vrtačka Smoby má rozměry 17*5*22 cm, je dokonale přizpůsobena pro malé dětské ruce.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu6*17*19 cm
Rozměry balení17*6*19 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,3 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.