Elektronická vrtačka Black&Decker Smoby s třemi nástavci se zvukem a světlem

Popis produktu

Dětská vrtačka Black & Decker od francouzského výrobce Smoby je krásná elektronická hračka pro malé opraváře již od 3 let. Vydává zvuky jako opravdová vrtačka, působí velmi realisticky a dokáže i svítit. Přichází se sadou 3 nástavců, ze kterých si děti mohou při své práci vybírat. Vrtačka pro chlapce je vyhotovena z kvalitních a odolných plastů, s jemným, na dotek příjemným povrchem. S touto vynikající hračkou se chlapci zabaví na dlouhé hodiny a zároveň se naučí, jak se používají pracovní nástroje a co všechno je potřeba na různé opravy.

Malí řemeslníci si velmi rádi hrají s pracovními nástroji, protože se při takové hře cítí jako dospělí. Je zapotřebí vést nejmenší děti ke hře na povolání dospělých. Hravým způsobem se tak přibližují ke skutečnému světu, zkoušejí a objevují, což v sobě zahrnuje život takového opraváře. Prostřednictvím dětské vrtačky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti. Používáním nástrojů se podporuje rozvoj logického myšlení a koncentrace. Objevují, zkoumají, opravují, rozebírají, skládají. Rozměry produktu jsou 17*5*22 cm.

Smoby je přední francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu17*5*22 cm
Rozměry balení21*6*19 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Hmotnost0,29 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.