Elektronická vrtačka Stanley Smoby se světlem a se dvěma nástavci

Popis produktu

Elektronická vrtačka Stanley od francouzského Smoby představuje skvělou volbu pro všechny šikovné a zručné děti již od 3 let. Moderní žluto-černá vrtačka je vyrobena z prvotřídního plastu, který je odolný a zároveň jemný na dotek. Pogumovaná rukojeť vrtačky je velmi pohodlná a umožňuje snadnou manipulaci. Malí mechanici nastaví rychlost a směr vrtání a mohou se pustit do práce! Vrtačka má světelnou funkci, se kterou získají děti ještě více zážitků. Při kutilství jistě využijí i sadu 3 různých nástavců. S touto špičkovou hračkou pracovním logem značky Stanley se děti zabaví na dlouhé hodiny a zároveň se naučí, jak se správně používají pracovní nástroje a co všechno je potřeba na různé opravy.

Hra s pracovními nástroji je u dětí velmi oblíbená, protože se při takové hře cítí jako dospělí. Hra na technická povolání všestranně rozvíjí každé dítě, které se přibližuje skutečnému světu, zkouší a objevuje nové věci, zjišťují, co přináší profese řemeslníka a opraváře. Prostřednictvím dětské vrtačky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti. Používáním nástrojů se podporuje rozvoj logického myšlení, koncentrace a technické představivosti. Rozměry produktu jsou 17*5*22 cm, funguje na baterie 2 x AA/LR6 1,5 V, které jsou součástí balení (testovací).

Smoby již dlouhá léta přináší dětem moderní hračky s pravým francouzským designem. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu17*5*22 cm
Rozměry balení26*6*26 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Hmotnost0,25 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.