Dětský vozík na tahání Toy Story Smoby s kbelík setem do písku (kbelík výška 17 cm) od 18 měsíců zelený

Popis produktu

Dětský vozík na tahání Toy Story od renomovaného francouzského výrobce Smoby je výborný dárek pro chlapce i holčičky od 18 měsíců. Originální zelený vozík je vyhotoven v motivu animovaných hrdinů z Toy Story, jejichž dobrodružství oblibují děti po celém světě. Součástí setu je i zelený kbelík, na kterém se nacházejí nejpopulárnější postavičky – kovboj Woody a Buzz Lightyear. Vozík na kolečkách má praktickou rukojeť ve žluté barvě, díky které si ho může vaše dítě vzít kamkoliv, je přizpůsobeno malým dětským ručkám.

Do vozíku se bez problémů vejde hodně písku, ale i hračky, které dětičky přivezou na pískoviště nebo na dětské hřiště. Kbelík obsahuje sítko na přesýpání písku, lopatku, hrabičky a modrou bábovičku ve tvaru postavičky Lightyear. Všechny doplňky perfektně ladí s vozíkem, tvoří krásný komplet, se kterým si děti vydrží hrát dlouhá léta. Při hře s vozíkem a kbelík setem se u dětí rozvíjí fantazie, představivost, jemná motorika a při hře se sourozenci a kamarády si zlepšují komunikační schopnosti. Výška kbelíku je 17 cm.

Renomovaná francouzská značka Smoby produkuje kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu44*27*24 cm
Celková délka44 cm
Výška kbelíku17 cm
Hmotnost0,9 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.