Vozík na tahání Peppy Handwagen BIG s otočnými kolečky a odnímatelnými řídítky

Popis produktu

Vozík na tahání Peppy Handwagen od renomovaného německého výrobce BIG je kvalitní a originální hračka pro všechny děti od 3 do 7 let. Vozík na tahání je vyhotoven v krásné červeno-šedé barevné kombinaci a je vyroben nejmodernějším výrobním postupem. Vozík je snadno ovladatelný praktickou odnímatelnou rukojetí, díky níž se přední kolečka jednoduše otáčejí ve směru jízdy. Tahací vozík má robustní a spolehlivou konstrukci, díky které má vysokou nosnost až 50 kg. Široká a pevná kolečka se vyznačují dlouhou životností.

Povrch vozíku je chráněn UV stabilizátory, takže si zachová své krásné barvy i po dlouhém čase. Použité, zdravotně neškodné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují vysokou stabilitu vozíku Peppy Handwagen a jeho bezpečnost vůči dětem. Všechny hrany vozíku jsou oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Rozměry vozíku jsou 68*30*27 cm, přičemž jeho délka je 68 cm (bez rukojeti).

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu68*30*27 cm
Celková výška27 cm
Rozměry balení60*40*34 cm
Celková délka68 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,5 kg
Nosnost50 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.