Vozík k tahání ekologický podmořský svět Garnished beach Cart Green Smoby s kbelík setem od 18 měsíců

Popis produktu

Vozík na tahání s kbelík setem od francouzského výrobce Smoby představuje skvělou hračku pro chlapce a holčičky od 18 měsíců. Kvalitní sada hraček okouzlí děti nádhernými obrázky podmořského světa se zvířátky. Děti se mohou těšit na vozík se sklápěcí rukojetí, kbelík s lopatkou, hrabičkami, sítkem na přesýpání písku a bábovičkou ve tvaru plachetnice. Sada hraček do písku je vyrobena ekologickým způsobem, při výrobě se použilo až 42 % recyklovaného materiálu, díky čemuž se výrazně přispělo k ochraně životního prostředí.

Děti si ve vozíku mohou vozit vodu, písek a také kbelík set, se kterým si na pláži či pískovišti postaví pískové hrady nebo pomáhají svým rodičům při práci na zahrádce. Celkové rozměry vozíku jsou 44*27*24 cm, příjemně zaoblená rukojeť je přizpůsobena malým dětským ručkám. Hračky z kolekce Smoby Green se vyznačují stejně kvalitou a odolností jako klasické plastové hračky, snižují míru odpadů a zároveň vedou děti k ochraně životního prostředí.

Francouzský výrobce Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky, které rozvíjejí a formují jejich osobnost. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu44*27*24 cm
Celková výška24 cm
Rozměry balení44*27*24 cm
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.