Stříkací klaun BIG voda stříká až do výše 4 m

Popis produktu

BIG stříkací vodní klaun je osvěžující veselá hračka pro kluky i holky od 3 let. Proč osvěžující? Tento komický dětský klaun s kulatým červeným nosem a zeleno modrýma očima má totiž v rukávu skvělý trik, který se určitě zalíbí nejen nejmenším, ale i tatínkem a maminkám. Po napojení stříkajícího vodního klauna na běžnou zahradní hadici, jeho čepice vyletí do výšky 4 m, resp. do výšky v závislosti na tlaku vody. Už během stoupání se čepice klauna začne točit a tak malým rošťák poskytne v letních, častokrát nesnesitelných, vedrech chladné osvěžení. Plast, ze kterého je vodní klaun vyroben obsahuje UV filtr, který chrání barvu před vyblednutím a hračka je tak dlouho krásná a zářivá jako v první den.

V letních zábavách BIG vodnímu klaunovi nezabrání ani nerovný povrch v zahradě, protože ventil na jeho hlavě se dá ručně upravit, aby voda po spuštění stříkala přímo nahoru a klaun pro děti tak může spustit očekávanou sprchu. Jelikož klaun hýří barvami, každé dítě se při něm po vyčerpávajících prázdninových hrách velmi rádo osvěží a stane se jeho každodenním společníkem. Rodiče budou možná svým nejmenším závidět toto skvělé a zábavné osvěžení, ale to opravdu nebude nutné, neboť klaunova čepice vyletí do takové výšky jako chceme, proto se při něm mohou v létě zabavit malí, i velcí.

BIG je německý výrobce, který má mezinárodně vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání nezávadných materiálů. BIG stříkací vodní klaun má rozměry 27*27*45 cm s hmotností 0,5 kg, takže nezabere mnoho místa, na hračku je poskytnuta záruka 3 roky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu27*27*45 cm
Celková výška45 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.