Vodní hra Waterplay Niagara BIG skládací s lodičkami modrá

Popis produktu

Úžasné dobrodružství zažijí vaše děti při skládací vodní hře Niagara značky BIG. Skládací vodní dráha se dá sestavit podle fantazie, jednotlivé díly mají patentované spoje, které dítěti umožní libovolně sestavit vodní dráhu. Soustava vodní dráhy obsahuje manuální pumpu na vodu, kterou se vytváří vodní proud, aby mohly loďky divoce brázdit vodní kanály. Díky zvýšené vodní skluzavce nabere loďka rychlost a dokáže svižně projet celou dráhou. Vodní hra obsahuje tři různé typy lodí a vodní letadlo, každý dopravní prostředek má vlastního kapitána. Pro usměrnění toku vody, a tedy i směru plavidel slouží vodní brány, které jsou také součástí balení.

Vodní hra Waterplay Niagara značky BIG obsahuje dohromady až 41 dílů. Hračka má zářivou modrou barvu, která evokuje dětské hry ve vodě. Doplňky jakými jsou vodní brány, mají žlutou barvu. Skládací vodní dráha je vhodná pro chlapce i dívky ve věku od tří let. Rozměrmi 130 x 90 x 22 cm jde o skutečně velkou hračku, se kterou si zahraje několik dětí najednou. Dětská vodní hra Niagara BIG je chráněna UV stabilizátory, takže hračka lety neztratí na kráse barev, ani když na ni bude pražit slunce. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů.

Značka BIG si je jistá kvalitou svých výrobků, a proto poskytuje nadstandardní záruku tři roky. Vodní hra Waterplay Niagara BIG je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní a recyklovatelné ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu130*90*22 cm
Celková výška22 cm
Rozměry balení70*50*45
Celková délka130 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,6 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.