Vodní hra Waterplay Sansibar BIG v kufříku s 3 figurkami - 37 dílů

Popis produktu

Skládací vodní hra Sansibar je inspirována známým německým plážovým střediskem Sansibar na ostrově Sylt. Je moderní a její design je opravdu neodolatelný. Dětská vodní hra je vhodná pro kluky i holky od 3 let. Systém vodních kanálů lze složit během několika minut. Vaši malí výmyselníci mají s touto vodní hrou o zábavu postaráno. Přichází v praktickém kufříku s rukojetí, takže děti po skončení hry vše jednoduše sbalí a odloží. Atmosféru léta a prázdnin vytvářejí kostky v podobě skládací pláže s 3 figurkami. Po vodní cestě se jezdí loďka s kapitánem, zatímco pod slunečníkem se vyhřívá rekreanti pár.

Zajímavou součástí vodní hry Sansibar je pohyblivá ručka, která zvyšuje rychlost proudící vody. Pomocí setu vodní hry se děti zábavným způsobem učí jak proudí voda, jak může měnit směr a rychlost, jak unáší předměty. Spojuje v sobě vše, co děti milují: vodu, dopravní prostředky a stavebnici. Hrou s vodní cestou se rozvíjí i jemná motorika a fantazie při vymýšlení dobrodružných příběhů. Vodní cesta v kufříku obsahuje celkem 37 dílků, je kompatibilní se stavebnicemi Lego Duplo. Děti prostě spoje svou oblíbenou Lego stavebnici s vodní cestou BIG a hra bude ještě zábavnější a vzrušující.

Vodní hra Sansibar od výrobce BIG je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá jako v první den po dlouhou dobu. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu115*50*8 cm
Celková výška8 cm
Rozměry balení52*49*60
Celková délka115 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,6 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.