Vodní hra stříkající mušle Splash Shower BIG s dotykovým senzorem na nohy se spustí voda od 2 let

Popis produktu

Vodní hra stříkající mušle Splash Shower od německého výrobce BIG představuje vynikající vodní hračku do každé zahrady, se kterou se zabaví všechny děti již od 2 let. Modrá mušle s nosností 100 kg je vyrobena z pevného a odolného plastového materiálu, vydrží dětem dlouhá léta. Je vybavena dotykovým senzorem, a když se na ni dítě postaví, voda začne z mušle automaticky stříkat a příjemně dítko osvěží během horkých letních dnů. Voda z mušle stříká pouze v případě, že na ní dítě stojí, díky čemuž se zabrání zbytečnému plýtvání vodou. Díky protiskluzovému povrchu bude mít dítě na mušli pocit bezpečí a stability.

K mušli stačí připojit vaši zahradní hadici a osvěžující hra může začít. Mimořádně stabilní a pevná mušle má povrch chráněný UV filtrem, díky čemuž si zachová krásný vzhled i po dlouhém používání. Vodní mušle je skvělým doplňkem do každé zahrady, stane se oblíbenou hračkou při setkáních více dětí, osvěží i jejich rodiče. Své využití najde i při letních oslavách, posezeních, dá se vzít i na výlety, jednoduše kamkoli, kde ji budete moci připojit na zahradní hadici. Stříkající vodní mušle má rozměry 51*49*7 cm, takže nezabírá mnoho místa, dá se snadno uskladnit, snadno se čistí.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu51*49*7 cm
Hmotnost1,7 kg
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.