Vodní hra Waterplay Jungle Adventure BIG skládací s 5 figurkami - 32 dílů

Popis produktu

Skládací vodní hra Jungle Adventure od výrobce BIG je fantastická hračka pro kluky i holky, vhodná již od 3 let. Děti se vydají na safari s divokými zvířaty a odvážnými hrdiny a zažijí vzrušující dobrodružství přímo doma díky BIG Waterplay, která je plná zábavy. Velká vodní cesta obsahuje konektory a gumové těsnění, které ji udržují v jednom celku. Speciální gumové těsnění zabrání protékání vody, vodní cesta na hraní je zcela vodotěsná. Dvě základní podložky mohou být použity na postavení vlastní džungle s velkými palmami, liánami a exotickými květinami. Vaši malí dobrodruzi mají o zábavu postaráno.

Hrací set v sobě zahrnuje figurku krokodýla, opičky a želvy. Speciálními doplňky jsou: rychlá loďka, vodní letadlo a k tomu figurky pilota a hrdiny. K tomu, aby loďka a letadlo mohli závodit po vodní dráze, slouží pohyblivá ručka, která zvyšuje rychlost proudící vody. Pomocí setu vodní hry se děti zábavným způsobem učí jak proudí voda, jak může měnit směr a rychlost, jak unáší předměty. Rozvíjí se i jemná motorika a fantazie při vymýšlení dobrodružných příběhů. Dobrodružná cesta v džungli obsahuje celkem 32 dílků, je kompatibilní se stavebnicemi Lego Duplo. Děti prostě spoje svou oblíbenou Lego stavebnici s vodní cestou BIG a hra bude ještě zábavnější a vzrušující.

Vodní hra Jungle Adventure je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá jako v první den po dlouhou dobu. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu94*84*21 cm
Celková výška21 cm
Rozměry balení56*52*55
Celková délka94 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,3 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.