Vodní dráha Peppa Pig Holiday Waterplay BIG s 2 loďkami a 3 postavičky 71 dílů – kompatibilní s Duplem

Popis produktu

Vodní dráha Peppa Pig Holiday Waterplay představuje nádhernou vodní hračku pro všechny chlapce a dívky již od 3 let, kterým nabídne kombinaci spojující svět vodních her a klasických stavebnic. Velký vodní kanál obsahuje přístav, ve kterém mohou kotvit 2 velké lodě, které děti znají z animované televizní série o prasátku Peppa Pig. Součástí sady jsou také 3 figurky – otec Peppa, dědeček a mořský krab, se kterými děti zažijí spoustu radostných chvil při každodenní plavbě po vodním kanálu. Jeho součástí je také velký žlutý most a vodní mlýn, kterým dokážou děti manuálně pohánět loďky.

Uprostřed vodní dráhy se nachází stavebnice, sestávající ze 4 velkých základen, na které lze ukládat a spojovat stavební kostky. Sada 47 kostek umožní dětem vystavět si svůj vlastní letní prázdninový resort s pláží, majákem, obchodem se zmrzlinou a mnoha dalšími rozšířeními. Jednotlivé dílky jsou kompatibilní s dílky LEGO Duplo, takže si je dítě může kombinovat a postavit si ještě větší a krásnější stavby. Kostky BIG jsou vyrobeny z kvalitních a odolných plastových materiálů se zaoblenými hranami, umožňují dětem snadnou manipulaci.

Vodní hra pro děti se jednoduše skládá pomocí konektorů, je vodotěsná, umožňuje hru v interiéru i exteriéru, přičemž lze základnu na stavbu kostek jednoduše vyjmout a odložit. Vodní kanály jsou vyrobeny z UV odolného plastu, zachovají si své krásné barvy i po dlouhé době. Kombinace vodní hry se stavebnicí má velký význam pro vývoj dítěte. Učí se plánovat, navrhovat a stavět různé stavby, hraje si s figurkami a rozvíjí si svoji představivost a logické myšlení. Trénuje si jemnou motoriku, poznává nové barvy a tvary. Zároveň zjišťuje více o vodě, fyzikálních principech jejího pohybu. S vodní dráhou se zabaví i několik dětí, rozšiřují si svou slovní zásobu, zlepšují komunikační a sociální dovednosti, získají zdravé sebevědomí.

BIG je špičkový německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Plastové dílky stavebnice a vodní hry se vyznačují vysokou UV stabilitou, takže si zachovají své krásné barvy i po dlouhé době.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu20*60*45 cm
Hmotnost2,3 kg
Set produktůNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.