Vodicí tyč s ohrádkou a ergonomickou opěrkou ke všem BIG New+Classic+Next+Neo BIG odrážedlům výškově nastavitelné 88–108 cm od 12 měsíců

Popis produktu

Vodicí tyč s ohrádkou a opěrkou od špičkového německého výrobce BIG je skvělým doplňkem ke všem odrážedlům typu New, Classic, Next a Neo. Ergonomická rukojeť se dá uchopit oběma rukama pro větší pohodlí a umožňuje nastavení ve 4 výškových stupních (od 88 do 108 cm). Tělo vodicí tyče je kovové a její součástí je kvalitní černé opěradlo vyrobené z odolného plastu s vyraženým logem BIG. Vodicí tyč ocení každý rodič, díky ní kontroluje směr jízdy. Pokud se dítě při odrážení unaví, vyloží si na odrážedlo nohy, odpočívá opřené o opěradlo a rodiče ho jednoduše budou tlačit. Je to skvělý doplněk při procházkách, výletech a nákupech.

Součástí vodicí tyče je také sklápěcí ohrádka, spolu s adaptérem pro zablokování řízení, takže dítě nebude ovládat směr jízdy. Boční opěradla na ohrádce jsou vybavena vestavěnými hračkami, se kterými se dítě zabaví i při delší jízdě. Nejnovější výrobní technologie garantují vysokou stabilitu a odolnost vodicí tyče. Její montáž i demontáž je velmi rychlá a jednoduchá – s promyšleným fixním upevňovacím systémem to zvládne každý rodič. S nejnovějším doplňkem BIG bude mít vaše dítě při hře s odrážedlem vyvážený poměr zábavy i odpočinku. Při odrážení si zpevní svalstvo na rukou a nohou, zlepší motoriku a držení těla, zároveň může kdykoli relaxovat.

Německý výrobce BIG již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky, které jim vydrží dlouhá léta. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu40*25*87 cm
Celková výška88-108 cm
Výškově nastavitelnéAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.