Vikingská loď BIG s figurkou k hrám Waterplay délka 27 cm

Popis produktu

Úžasným doplňkem k vodním hrám Waterplay značky BIG je dračí vikingská loď s figurkou malého Vikinga Vickyho. Vigkingská loď Waterplay je určena pro hry ve vodních drahách, v bazénu či na pláži. Dračí loď je vyhotovena podle licence německého pohádkového seriálu Vicky Viking, který vypráví příběh o malém vikingském chlapci Vickym, synovi náčelníka Vikingů, který má prokázat skutečnou vikinskou odvahu. Souprava vikingské lodě Waterplay obsahuje dračí loď s odnímatelnou plachtou a postavičku vikingkého chlapce Vickyho. Hračka má krásné zářivé barvy, stvořené pro dětské hry ve vodě.

Loď s postavičkou je vhodná pro chlapce i dívky ve věku od tří let. Hračka do vody má velké rozměry 20 x 8 x 12,5 cm, takže se dětem s ní snadno manipuluje a nemusíte se obávat, že si dítě náhodně ublíží malými částmi. Dětská vodní hračka vikingská loď s figurkou Waterplay BIG je chráněna ÚV stabilizátory, takže hračka lety neztratí na kráse barev, ani když na ni bude péct slunce. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG si je jistá kvalitou svých výrobků, a proto poskytuje nadstandardní záruku tři roky.

Vodní hračka dračí vikingská loď s figurkou BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu20*8*9 cm
Celková výška9 cm
Rozměry balení27*23*23
Celková délka20 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.