Elektronická chůva Video Baby Monitor Zen Premium Beaba 2v1 s 360 stupňovou rotací 1080 FULL HD s infračerveným nočním viděním

Popis produktu

Elektronická chůva Video Baby Monitor Zen Premium od renomované francouzské značky Beaba přináší pečlivým rodičům geniálního pomocníka v péči o miminko. Vysokovýkonný dětský monitor Zen Premium se ovládá velmi jednoduše a intuitivně a rodičům spícího miminka přinese klid na duši. Elektronická chůvička s vysokým rozlišením až 1080P je vybavena panoramatickou kamerou s infračerveným nočním viděním, takže světlu v dětském pokojíčku můžete dát navždy sbohem. Barevný displej nabízí rodičům kvalitní obraz s rozlišením 720P.

Samozřejmostí je také vysílačka, teploměr s teplotním čidlem a čidlem vlhkosti, alarm, časovač a dvounásobný i čtyřnásobný zoom. Elektronická chůva Zen Premium Beaba přichází také s jedinečnou funkcí, kterou si nebudete umět vynachválit - dokáže děťátku zahrát 3 ukolébavky, které mu přinesou sladký a ničím nerušený spánek a vysílá také bílý šum. Elektronická chůva je vybavena i pohybovými a zvukovými senzory, má inteligentní alarm, který rodiče upozorní na pohyb děťátka a zvuky z postýlky.

Rodiče u tohoto dětského monitoru jistě ocení jeho dosah. Signál chůvičky Zen Premium dokáže pokrýt až 300 metrů v exteriéru a 50 metrů v interiéru. Elektronická chůva Beaba se skládá ze dvou částí - panoramatická kamera s infračerveným viděním je umístěna v pokojíčku děťátka a monitor s vysokým rozlišením dělá zase společnost rodičům. Tato nabíjecí rodičovská jednotka s lithiovou baterií přichází s 15V adaptérem a na jedno nabití vydrží přenášet obraz a zvuk nepřetržitě až 8 hodin v pohotovostním režimu. Dětská jednotka s panoramatickou kamerou se otáčí o 360° a během snímání je napojena na 5V adaptér s mikro USB vstupem.

Oblíbená značka Beaba pochází z Francie a již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché pro použití. Francouzský výrobce Beaba získal od začátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • elektronická chůva
  • panoramatická kamera
  • infračervené noční vidění
  • barevný displej s vysokým rozlišením
  • velký dosah v exteriéru i interiéru
  • jednoduché a intuitivní ovládání
  • moderní francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu16*8*1.5 cm
Celková výška8 cm
Rozměry balení21*20*10 cm
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Hmotnost0.236 kg
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.