Veterinární ordinace se zvířátky Veterinary Center Smoby s pultem a vanička na koupání s 18 doplňky

Popis produktu

Veterinární ordinace se zvířátky Veterinary Center od francouzského Smoby se stane oblíbenou hračkou pro všechny děti od 3 let, které mají rády zvířátka. Malí zvěrolékaři budou mít k dispozici plyšového křečka a kočičku, se kterými si procvičí vyšetřovací úkony, které musí znát každý lékař. Ve své nové ordinaci využijí vyšetřovací pult a pomocí lékařských nástrojů se snaží zjistit jeho zdravotní stav. Vedle pultu se nachází modrá vanička se sprchovou hlavicí, ve které lékař svého malého pacienta po vyšetření omyje, přičemž může otočným válečkem nastavit správnou teplotu vody. Pro malého křečka je připraven i kolotoč, takže si v něm může kdykoliv zaběhat.

Ordinace disponuje dostatkem úložného prostoru, takže mají doktoři a doktorky možnost uložit lékařské nástroje na velkou poličku ve spodní části ordinace nebo do boxů, či je zavěsit na praktické háčky. Veterinární ambulance nabídne chlapcům a dívkám 18dílnou sadu doplňků, mezi nimiž jsou různé lékařské dózy a lahvičky, krabice s mlékem a granule pro zvířátka, teploměr, injekční stříkačka, stetoskop, zdravotní záznam o zvířátkách spolu s nálepkami, které označují typ vyšetření, zákrok a dokonce i stav zvířátka. Díky těmto doplňkům si dítě rychle osvojí práci zvěrolékaře, bude mít ze hry ještě realističtější zážitek.

Veterinární centrum v krásné kombinaci modré, růžové, šedé, zelené a bílé si oblíbí chlapci a dívky na první pohled. Je vyhotoveno z pevných a odolných plastů, jeho rozměry jsou 53*47*70 cm. S touto hračkou si děti zahrají na povolání veterinářů a získávají pocit zodpovědnosti. Zjišťují význam různých zdravotnických prostředků a nástrojů, učí se, jak správně pomoci svým domácím mazlíčkům. Při hře si procvičují i jemnou motoriku, rozvíjejí si fantazii a představivost. Také si zlepšují paměť a logické myšlení. V dětech se probouzí zdravé sebevědomí, hravou formou se naučí spoustu nových věcí. Tato edukativní hračka je vhodná i do předškolních zařízení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s vlastní originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu53*47*70 cm
Celková výška70 cm
Rozměry balení50*20*60 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,4 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.