Veterinární kufřík Veterinary Case Smoby s plyšovou kočičkou se 4 zvuky a 10 doplňků pro zvířátka

Popis produktu

Veterinární kufřík z dílny francouzských designérů Smoby je tím nejlepším dárkem pro všechny děti od 3 let, které se touží stát veterináři. 10dílná sada doplňků v sobě skrývá vše, co budou chlapci a děvčátka potřebovat při péči o domácí mazlíčky – stetoskop, nůžky, teploměr, stříkačku, sirup, šampon, náramek, misku na krmení a kartičky s informacemi. Součástí domečku je i plyšová kočička, která dokáže vydávat až 4 druhy zvuků, takže děti zažijí ještě realističtější zážitek při hře na povolání veterinárního lékaře. Kočička se dá přenášet spolu s kufříkem, který lze snadno přeměnit na přenosný box s praktickými otvory, přes které se může kočička dívat ven.

Plyšové zvířátko se do boxu dostane přes dvířka, ve kterých je designový otvor ve tvaru kočičky. Originální kufřík s kočičkou je perfektní volbou pro všechny děti, které touží po vlastním zvířátku. Při hře na veterináře si rozvíjejí fantazii a představivost, jemnou motoriku, napodobují dospělé a učí se, jak se používají různé lékařské pomůcky. Získají nového plyšového kamaráda, o kterého se budou starat a který s nimi vydrží dlouhá léta. Šedá kočička funguje na 3 baterie typu LR44, které jsou součástí balení (testovací). Rozměry produktu jsou 26*20*21 cm.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*20*21 cm
Celková výška21 cm
Rozměry balení20*20*27 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,8 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Barvazelená
Vhodné pro panenku36 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.