Vanička Pop Up Camele'o Bath Beaba skládací 61*43*20 cm ke koupání od 0 měs

Popis produktu

Vanička Pop Up Camele'o Bath Beaba je lehká a kompaktní vanička pro miminka vyrobená z kvalitního textilu. Není to ovšem klasická vana pro miminka, ale skvělá novinka, která změní život rodičům-cestovatelům či rodinám, které žijí v menším bytě. Skládací vanička Beaba zabírá minimum prostoru, což ovšem vůbec není na úkor pohodlí miminka. Použití vaničky je velmi jednoduché a její instalace i složení trvá méně než 3 sekundy. Vanička je vhodná pro dětičky již od narození a je dostatečně velká i pro batolata. Povrch vaničky je nepromokavý, neklouže a je příjemný na dotek.

Rám vaničky je dostatečně vyvýšený, stabilní a pevný a pro vaničku je dobrou podporou. Díky důmyslnému systému skládání vaničku po použití bez problémů uložíte do skříně, zásuvky, nebo ji opřete ve sprše, kde nezabírá žádné místo. Je jako stvořená i do malých prostor či na cestování. V létě můžete dokonce vaničku využívat jako malý bazén, který dětem dopřeje příjemné osvěžení. Vanička je dodávána bez lehátka, které lze dokoupit samostatně.

Prestižní značka Beaba pochází z Francie a již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché pro použití. Francouzský výrobce Beaba získal od začátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • skládací vanička pro miminka
  • extra lehká a kompaktní
  • váží pouhých 1200 gramů
  • nepromokavá a protiskluzová
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu61*43*20 cm
Celková výška20 cm
Hmotnost1.2 kg
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.