Vanička Eazy Pop Beaba Baltic Blue skládací modrá od 0 měsíců

Popis produktu

Nutí vás malé prostory dělat kompromisy? Skládací vanička Eazy Pop z dílny francouzské značky Beaba splní všechny vaše požadavky. Ultra kompaktní dětská vanička v modré barvě je praktická, lehká, skládací, přesto je prostorná a maximálně bezpečná. Koupání miminka v této vaničce bude pohodlné nejen pro miminko, ale také pro rodiče. Vanička má protiskluzové stabilní nohy a objem 29 litrů se postará o to, že miminko v ní může pohodlně sedět a hrát si během koupání s hračkami. Vanička je vyrobena z materiálu, který neklouže a je měkký na dotek, takže děťátko je v ní v absolutním bezpečí. Vanička má také odtok, přes který se voda po koupání rychle vypustí.

Skládací vanička Eazy Pop Beaba váží pouhých 2,7 kg a díky možnosti složení je vhodná i pro cestování a do stísněných prostor. Nemáte v koupelně extra místo navíc? Žádný problém! Vanička Eazy Pop je kompaktní a po složení dosahuje rozměrů 85,5*49,5*12 cm, takže se vejde za koupelnovou skříň, dveře nebo do sprchového koutu. Vanička pro děti Eazy Pop je kompatibilní s lehátkem do vany Transatdo.

Oblíbená značka Beaba pochází z Francie a už od roku 1989 usnadňuje život rodičům s malými dětmi. Výrobci a designéři značky Beaba si potrpí na vysoce kvalitní materiály, díky čemuž produkty této značky splňují kritéria nejvyšší kvality. Francouzský výrobce Beaba získal od začátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • skládací vanička pro miminka
  • objem 29 litrů
  • hmotnost 2,7 kg
  • rozměry 85,5*49,5*22 cm
  • s odtokem
  • protiskluzový povrch a stabilní nohy
  • vhodná pro cestování a do malých prostor
  • kvalitní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
Rozměry produktu85,5*49,5*22 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,7 kg
Objem L29 l
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.