Ukulele hudební nástroj Cotoons Smoby elektronický se zvukem a světlem

Popis produktu

Hudební nástroj Ukulele Cotoons Smoby je moderní hudební hračka, vhodná pro každé dítě od 12 měsíců. Elektronické ukulele pro děti se zvukovými a světelnými efekty je vyhotoveno v pěkné barevné trojkombinaci – zelená, bílá a modrá. Na ukulele se nachází vyobrazený motiv pohádkových postaviček Cotoons, které zná každé dítě. Dětské ukulele je vyhotoveno z kvalitního a odolného plastového materiálu, přizpůsobeného pro malé dětské ručky.

Hudební nástroj pro děti vydává zvuky díky senzorům, které se nacházejí pod strunami. Dítě bude mít tak při hře s ukulele opravdu realistický zážitek. Malého hudebníka také překvapí světelné efekty, které mu budou zpříjemňovat hudební zážitek. S touto hudební hračkou se dítě učí pamatovat si zvuky, rozvíjí si svůj hudební sluch. Také si malí hudebníci rozvíjí jemnou motoriku, koordinaci a cit pro rytmus. Dětské ukulele si oblíbí každý chlapeček a holčička. Rozměry hudební hračky jsou 34*6*13 cm a funguje na baterie 2 x AA/LR6.

Francouzský výrobce Smoby patří ke světové špičce ve výrobě bezpečných dětských hraček. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Značka Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu34*6*13 cmm
Rozměry balení35*7*21 cm
Celková délka34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.