Úklidový vozík Rowenta Aqua Clean Smoby s elektronickým vysavačem a 3 doplňky

Popis produktu

Úklidový vozík Rowenta Aqua Clean s elektronickým vysavačem je vhodný pro všechny malé pomocníky od 3 let, kteří rádi doma pomáhají s úklidem. Je vyroben z odolného a kvalitního plastu, který je příjemný na dotek. Úklidový vozík je v krásné šedo-tyrkysové barvě, s dostatkem úložného prostoru. Vysavač Rowenta Artec 2 pro děti je na baterie a po zapnutí vydává zvuky jako skutečný vysavač. Má jednoduché ovládání a je vyhotoven v pěkné šedo-oranžové barevné kombinaci, takže dokonale ladí s úklidovým vozíkem. 

Elektronický vysavač Rowenta Artec 2 pro děti má moderní vzhled, jemné oblé tvary a je vyroben z kvalitního a odolného materiálu. Má dvě kolečka, spínač pro zapnutí a vypnutí vysavače. Díky jeho nízké hmotnosti se s ním snadno manipuluje a dá se snadno tahat. Součástí dětského vozíku na úklid je i velký smeták na úklid, oranžová lopatka na smetí zavěšena na boku vozíku a prášek na čištění, které spolu vytvářejí dokonalý úklidový set. Každý doplněk má na úklidovém vozíku pro děti své místo. 

Francouzský výrobce Smoby má dlouholetou tradici a je zárukou výroby kvalitních a jedinečných modelů hraček pro vaše dětičky. Úklidový vozík pro děti má dvě kolečka a výšku 47 cm. Je pevný a stabilní a díky své nízké váze a rozměrům 31*23*47 cm je i snadno ovladatelný. Dětský úklidový vozík pro děti spolu s elektronickým vysavačem je produktem evropské kvality a splňuje všechny bezpečnostní standardy. Díky společnému úklidu se u dětí od malička vytváří smysl pro pořádek. Baterie typu 2 x AA/LR6 nejsou součástí balení.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu31*23*47 cm
Celková výška47 cm
Rozměry balení41*59*14 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,7 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.