Trubice skládací a rozebíratelná Tubo Little Smoby různé formy a motivy od 12 měsíců

Popis produktu

Trubice skládací a rozebíratelná Tubo Little od francouzského výrobce Smoby představuje skvělý dárek pro chlapce a dívky již od 12 měsíců. Didaktická hračka se skládá z 12 dílů polovičních trubic, které lze navzájem propojovat a vytvářet tak nové tvary, obrazce nebo kroužky. Plastové díly se zaoblenými hranami jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, jejich povrch je jemný na dotek, jsou uzpůsobeny pro malé dětské ruce. Vaši nejmenší s nimi budou manipulovat bez jakýchkoli problémů, díky spojovací hře objevují nové barvy a tvary, rozvíjí si jemnou motoriku a představivost. Učí se vytvářet různé obrazce, plně využívají svou kreativitu a objevují stále nové herní možnosti. Délka každého dílu je 11,7 cm.

Trubice roste spolu s dětmi:

  • Od 12 měsíců: Dítě se snaží uchopit jednotlivé díly, zkoumá je dotekem, přičemž si posiluje jemnou motoriku, rozvíjí si představivost a objevuje nové barvy.
  • Od 18 měsíců: Dítě se učí vytvářet nové tvary, obrazce, vykonává komplexní pohyby, spojuje jednotlivé díly, přičemž využívá i různé barevné variace.

Kvalitní a odolná 12dílná souprava zabaví děti při vytváření hada, hvězdy, kroužků, řetězu a jiných tvarů. Skládací trubice hravým způsobem rozvíjí u dětí také logické myšlení a prostorové vidění, poznávají okolní svět. Skládací trubice lze využít doma, na návštěvách, díky malým rozměrům ji snadno vezmete i na výlet či dovolenou. Francouzskému výrobci Smoby záleží na ochraně životního prostředí, takže se můžete těšit na produkt ve stylovém obalu z pevného kartonu, který lze recyklovat.

Francouzský Smoby už dlouhá léta přináší dětem ty prvotřídní hračky s vlastní, originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu12*3*7 cm
Rozměry balení18*9*26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvakrémová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.