Tříkolka Spirit Blue smarTrike 4v1 fialová od 10 měsíců

Popis produktu

Pokud si myslíte, že všechny tříkolky jsou stejné, tříkolka Spirit Blue 4v1 v jedinečném strakatém fialovém provedení od smarTrike vás vyvede z omylu. Na této dětské tříkolce si vaše dítě užije velké množství zábavy již od 10 měsíců. Tříkolka vyhoví všem jeho potřebám s nádherným provedením ve fialovo-bílé barevné kombinaci se zajímavým vzorem spolu s propracovaným systémem doplňků a detailů. Tříkolka roste s vaším dítětem a přizpůsobí se jeho potřebám v každém věku až do 3 let nebo do doby, kdy vaše dítě přesedlá na svje první kolo. Samozřejmostí je celokovový rám s pevnou konstrukcí vyznačující se stabilitou na každém povrchu.

Tříkolka Spirit Blue 4v1 má jednoduché intuitivní ovládání, na které potřebujete pouze jednu ruku. Vodicí tyč umožňuje plynulý pohyb a manévrování tříkolky podobně jako sportovní kočárek. Tříkolka má bezpečné, ergonomicky tvarované sedadlo s polstrováním a vyvýšenou opěrkou hlavy na ochranu a pohodlí během jízdy. Rodiče jistě ocení teleskopickou rodičovskou rukojeť, která umožňuje snadné ovládání tříkolky a spolu se systémem dětské pojistky na řídítkách, i určovat směr její jízdy. Dětská tříkolka je samozřejmě vybavena protiskluzovými pedály a kvalitními gumovými kolečky, která vás nezradí v žádném terénu. Během prvních měsíců, kdy se dítě seznamuje s okolním světem a užívá si dobrodružství na palubě své první tříkolky, využije na odpočinek skládací stupačky. Před nebezpečnými UV slunečními paprsky ho spolehlivě ochrání odnímatelná sluneční clona.

Pro bezpečnost dítěte je tříkolka vybavena tříbodovým ochranným pásem ve tvaru písmene Y a ochrannou hrazdou kolem pasu, díky čemuž dítě sedí bezpečně během jízdy. Tříkolka má odpružené přední kolo, které absorbuje otřesy a poradí si i s nerovným povrchem. Tříkolka smarTrike je praktická pro dítě i pro rodiče. Rodičovský batoh v zadní části tříkolky poskytuje velkorysý prostor na vše potřebné na výlet nebo na nákup. Na rodičovské rukojeti je umístěna malá praktická taška na drobnosti. Dítě si může své hračky uschovat v praktickém vyklápěcím boxu umístěném za sedadlem.

SmarTrike je celosvětově nejprodávanější a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. SmarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality. Designérům značky smarTrike záleželo na tom, aby byl vašemu dítěti na tříkolce zabezpečen komfort a pohodlí, postupně s přibývajícími měsíci. Tříkolka proto roste spolu s vaším dítětem. Dětská tříkolka Spirit Blue 4v1 od předního výrobce dětských tříkolek smarTrike má jedinečný design, kvalitní provedení a promyšleným systémem ochrany vašeho dítěte. Celkové rozměry tříkolky jsou 94*45*102 cm.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 4 krocích


Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem
V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nožky odpočívají na stupačkách. Ergonomické sedadlo a opěrka zad a hlavičky zajišťuje příjemný pocit bezpečí.
Krok 2: Jízda doprovázená rodičem
V 18 měsících můžete dítěti odejmout opěrku zad, začíná se postupně učit šlapat pod dohledem rodičů díky rodičovské rukojeti na usměrnění správného směru a rychlosti jízdy. V tomto období dítě objevuje své motorické schopnosti, připravuje se na samostatnou jízdu a užívá si skvělou zábavu bez starostí.
Krok 3: Tréninková tříkolka
V období 24 měsíců se tříkolka stává tréninkovým prostředkem, kdy se děti učí, jak správně šlapat a zároveň už rodiče mohou odejmout ochrannou hrazdu okolo sedadla, aby mělo dítě více volnosti.
Krok 4: Klasická tříkolka
Ve věku 30 měsíců je dítě připraveno na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou rukojeť a dítě bude mít k dispozici plnohodnotnou tříkolku.

Vlastnosti

  • roste spolu s vaším dítětem
  • nadstandardní úložné prostory
  • pohodlné a ergonomické sedadlo
  • praktická rodičovská teleskopická rukojeť
  • dětská pojistka pro správný směr jízdy
  • kvalitní a spolehlivá kolečka
  • odolná konstrukce s celokovovým rámem
  • odpružené přední kolečko na zmírnění nerovností vozovky
  • odnímatelná sluneční clona
  • tříbodový ochranný pás s polstrováním
  • sklápěcí systém stupaček
  • opěrka hlavy a zad
  • protiskluzové pedály
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu94*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozměry balení59*22*43 cm
Celková délka94 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6 kg
Barvafialová
Set produktůNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.