Koloběžka Máša a medvěd Smoby tříkolová s výškově nastavitelnou rukojetí růžovo-žlutá

Popis produktu

Dětská koloběžka Máša a medvěd Smoby s třemi kolečky je stabilní a spolehlivá volba pro vaše dítě. Její krásný pohádkový motiv ocení každý malý fanoušek této populární ruské pohádky. Dětská koloběžka je vhodná pro děti od 3 let a kromě radosti z krásného designu se vaše dítě pořádně zabaví. Celková hmotnost koloběžky je 2,2 kg a díky tomu spolehlivě sedí na každém povrchu a dítě s ní jednoduše manipuluje.

Můžete se spolehnout na stabilitu 3 kvalitních a tichých koleček v kombinaci s pevným celokovovým rámem. Kolečka tříkolky jsou velmi tichá a navíc mají protiskluzovou úpravu. Řídítka koloběžky jsou výškově nastavitelná a rukojeti jsou vyrobeny z příjemného materiálu, vyznačujícího se ochranou proti uklouznutí. Koloběžka roste spolu s vaším dítětem a její ručky můžete nastavit do maximální výšky 70 cm. Nášlapná část koloběžky je také velmi pevná, spolu s pěkným designem Máša a medvěd.

Tříkolové koloběžky od francouzské společnosti Smoby nesou v sobě poselství radosti a štěstí z každého prožitého dne. Dětské hračky Smoby se vyznačují kreativním a precizním zpracováním. Výrobce Smoby patří mezi přední světové výrobce dětských hraček a příslušenství na světě díky výjimečné kvalitě a bezpečnosti svých produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu55*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozměry balení25*44*15 cm
Celková délka55 cm
Výška rukojeti67 - 70 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,2 kg
Nosnost20 kg
KolaRubber
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.