Tříkolka Zip Red Plus 3in1 TouchSteering SmarTrike EVA gumová kola červená od 10 měsíců

Popis produktu

Tříkolka Zip Red Plus 3v1 je originální tříkolka, která roste s vaším dítětem od 10 měsíců až do 3 let. Díky moderní technologii Touch Steering, kterou ocení hlavně rodiče, nabízí tříkolka vynikající manévrovatelnost a ovládání jemným dotykem. Zabudovaný 3bodový bezpečnostní pás ve tvaru písmene Y na sedadle a ochranná hrazda kolem trupu dítěte zajišťuje pohodlnou a bezpečnou jízdu. Tříkolka je vybavena kovovou konstrukcí, která spolu s odolnými plasty zaručí její stabilitu a odolnost. Tříkolka je vyhotovena v elegantním červeném vyhotovení, které zaujme každé dítě.

Přední kolo nabízí možnost volnoběhu. Tříkolka je pro dítě výjimečně komfortní, díky ergonomicky tvarovanému sedadlu s odnímatelnou opěrkou, které dítěti během odpočinku poskytne dostatečný komfort a pohodlné sezení. Dítě si bude užívat jízdu i díky protiskluzovým pedálům, v případě potřeby si může nohy položit na sklápěcí stupačky a odpočinout si. Za sedadlem se nachází úložný box s krytem, ve které si mohou děti převážet oblíbené hračky. Tříkolka je vybavena sluneční stříškou, která ochrání dítě před slunečním zářením a dá se přizpůsobit potřebám dítěte.

Výhodou dětské tříkolky smarTrike Zip Plus jsou kvalitní EVA kolečka, která kombinují výhody tichých, gumových koleček a odolného plastu. Díky tomu zaručují tichou a pohodlnou jízdu i po povrchu s menšími nerovnostmi. Praktickým doplňkem je i blatník na předním kolečku tříkolky, který chrání oblečení dětí před nadměrným ušpiněním. Rozměry tříkolky jsou 92*46*99 cm, přičemž celková výška je 99 cm. Vyberte si dětskou tříkolku smarTrike, výrobce, který je jedničkou na trhu v produkci a inovacích.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 3 krocích

  • Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem
    V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nohy odpočívají na stupačkách. Ergonomické sedadlo s opěrkou zajišťuje příjemný pocit a oporu zad.
  • Krok 2: Tříkolka doprovázená rodičem
    V 15 měsících můžete dítěti odejmout opěrku zad, sedí vzpřímeně a začíná postupně šlapat s pomocí rodičů a rodičovské rukojetí na korigování směru a rychlosti jízdy. V tomto období si dítě užívá jízdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svou první samostatnou jízdu.
  • Krok 3: Klasická tříkolka
    Ve věku 24 měsíců je dítě připraveno na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou rukojeť a kočárek se promění na krásnou dětskou tříkolku.

Výhody

  • zvýšený výkon řízení
  • extra pohodlí
  • odpočinek dítěte během ovládání rodičem
  • extra bezpečnost
  • ochrana před sluncem
  • pohodlí v rané fázi ježdění
  • trvanlivost a kvalita
  • mateřské pohodlí
  • maximální využití
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu92*46*99 cm
Celková výška99 cm
Rozměry balení52*42*23 cm
Celková délka92 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,75 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.