Tříkolka Zip Plus 3v1 Touch Steering smarTrike růžová EVA gumová kola od 10 měsíců

Popis produktu

Tříkolka pro děti smarTrike Zip Plus 3v1 je nadčasová tříkolka, která pro rodiče nabízí kompromis mezi kočárkem a tradiční tříkolkou. Tato krásná růžovo-zelená tříkolka roste s vaším holčičkou od 10 měsíců až do 3 let. Díky moderní technologii Touch Steering, kterou ocení hlavně rodiče, je tříkolka manévrovatelná jemným dotykem. Zabudovaný ochranný bezpečnostní pás ve tvaru písmene Y na ochranné hrazdě zajišťuje pohodlnou a bezpečnou jízdu. Tříkolka je vybavena kovovou konstrukcí, která spolu s odolnými plasty zaručí její stabilitu a odolnost.

Přední kolo nabízí možnost volnoběhu. Tříkolka je pro dítě výjimečně pohodlná, díky ergonomicky tvarovanému sedadlu s odnímatelnou opěrkou, které dítěti během odpočinku poskytne dostatečný komfort a pohodlné sezení. Dítě si bude užívat jízdu i díky protiskluzovým pedálům, v případě potřeby si může nohy položit na sklápěcí stupadla a odpočinout si. Za sedadlem se nachází úložný prostor s krytem, ve které si mohou děti převážet hračky, se kterými se nechtějí rozloučit ani na procházce. Tříkolka nabízí také sluneční clonu, která ochrání dítě před slunečním zářením a dá se přizpůsobit potřebám dítěte.

Výhodou dětské tříkolky smarTrike Zip Plus jsou kvalitní EVA kolečka, která kombinují výhody tichých, gumových koleček a odolného plastu. Díky tomu zaručují tichou a pohodlnou jízdu i po povrchu s menšími nerovnostmi. Praktickým doplňkem je i blatník na předním kolečku tříkolky, který chrání oblečení dětí před nadměrným zašpiněním. Samozřejmostí je i funkce volnoběhu. Rozměry tříkolky jsou 92*46*99 cm, přičemž celková výška je 99 cm. Vyberte si dětskou tříkolku smarTrike, výrobce, který je jedničkou na trhu v produkci a inovacích.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 3 krocích

  • Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem
    V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nožky odpočívají na stupačkách. Ergonomické sedadlo s opěrkou zajišťuje příjemný pocit a oporu zad.
  • Krok 2: Tříkolka doprovázená rodičem
    V 15 měsících můžete dítěti odejmout opěrku zad, sedí vzpřímeně a začíná postupně šlapat s pomocí rodičů a rodičovské rukojeti na korigování směru a rychlosti jízdy. V tomto období si dítě užívá jízdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svou první samostatnou jízdu.
  • Krok 3: Klasická tříkolka
    Ve věku 24 měsíců je dítě připraveno na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou rukojeť a kočárek se promění na krásnou dětskou tříkolku.

Výhody

  • zvýšený výkon řízení
  • extra pohodlí
  • odpočinek dítěte během ovládání rodičům
  • extra bezpečnost
  • ochrana před sluncem
  • pohodlí v rané fázi ježdění
  • trvanlivost a kvalita
  • mateřské pohodlí
  • maximální využití
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu92*46*99 cm
Celková výška99 cm
Rozměry balení52*42*23 cm
Celková délka92 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,75 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.