Tříkolka Vanilla Plus Pink Classic smarTrike TouchSteering ovládání s gumovými koly a tlumičem 2 tašky od 10 měs.

Popis produktu

Dětská tříkolka Vanilla Plus Pink Classic od špičkového výrobce smarTrike je originální tříkolka, která roste s dítětem a přizpůsobuje se jeho potřebám od 10 měsíců do 3 let. Nádherný růžovo-černý barevný design potěší zejména holčičky. Inovativní technologie Touch Steering umožní rodičům plně ovládat tříkolku jen jemným dotykem a umožňuje extra snadné manévrování i v ostrých zatáčkách. Celokovová konstrukce tříkolky v kombinaci s odolným plastem se vyznačuje vysokou stabilitou. Zabudovaný 3bodový bezpečnostní pás ve tvaru písmene Y a ochranná hrazda na ruce přinášejí dětem pocit jistoty a bezpečí při jízdě. Vyvýšené, ergonomicky tvarované sedátko poskytuje dětem komfort i při delší procházce.

Tříkolka pro děti je doplněna sluneční clonou, která dítě chrání před slunečními paprsky a jednoduchým pohybem lze nastavit podle úhlu slunečního záření. Rodič jistě ocení i praktickou tašku, kterou využije při nákupech a také menší tašku na řídítkách, do které si uloží různé drobnosti. Nádoba s krytem v zadní části tříkolky umožní dětem vzít si s sebou své oblíbené hračky. Výhodou dětské tříkolky smarTrike Vanilla jsou kvalitní gumová kolečka, která zaručují tichou a pohodlnou jízdu i po povrchu s menšími nerovnostmi. Praktickým doplňkem je také blatník na předním kolečku tříkolky, který chrání oblečení dětí před nadměrným zašpiněním a také se na něm nachází i pojistka řízení, pro zjednodušené ovládání tříkolky rodiči.

Dětská tříkolka nabídne dětem kvalitní skládací stupátka, na která si může položit nohy během jízdy a odpočívat. Zádová opěrka a opěrka hlavičky poskytnou dětem oporu, lze je v případě potřeby odpojit. Pedály tříkolky pro děti jsou protiskluzové, tříkolka nabízí možnost volnoběhu. Dítě má ruce během jízdy ovládané rodičem položené na hrazdě k zajištění nejvyšší pohodlnosti. Přední, velké kolečko se zabudovaným tlumícím efektem, zvládne jakoukoli nerovnost terénu. SmarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony každoročně prodaných tříkolek je zaručeně zárukou kvality.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 4 krocích

Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem.
V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nožky odpočívají na stupačkách. Ergonomické sedátko zajišťuje příjemný pocit a oporu zad.
Krok 2: Tříkolka doprovázená rodičem.
V 18 měsících můžete dítěti odejmout opěrku zad a dítě začíná postupně šlapat do pedálů s pomocí rodičů a rodičovské rukojeti pro korigování směru a rychlosti jízdy. V tomto období si dítě užívá jízdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoji první samostatnou jízdu.
Krok 3: Tréninková tříkolka.
V období 24 měsíců se tříkolka stává tréninkovým prostředkem, kdy se děti učí, jak správně šlapat do pedálů.
Krok 4: Klasická tříkolka.
Ve věku 30 měsíců je dítě připraveno na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou rukojeť a kočárek se promění v krásnou dětskou tříkolku.

Vlastnosti

  • ovladatelná jen jemným dotykem
  • vysoké ergonomicky tvarované sedátko
  • gumová kola odolná vůči otřesům
  • 3bodový bezpečnostní pás
  • odnímatelná ochranná hrazda na ruce
  • nastavitelná sluneční clona
  • sklápěcí stupátka
  • protiskluzové pedály
  • celokovová konstrukce
  • kvalitní taška na odkládání drobností
  • jednotlivé části tříkolky jsou odnímatelné
  • doporučeno pro děti od 10 do 36 měsíců
  • patentovaný produkt
  • splňuje vysoké bezpečnostní standardy

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu97*45*104 cm
Rozměry balení59*22*43 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,51 kg
Nosnost17 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.