Tříkolka Vanilla DLX smaTrike TouchSteering ovládání se slunečníkem a taškou černobílé od 10 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolka Vanilla DLX od špičkového výrobce smarTrike je originální tříkolka, která roste s dítětem a přizpůsobuje se jeho potřebám od 10 měsíců do 3 let. Elegantní černo-bílý barevný design potěší kluky i holčičky. Inovativní technologie Touch Steering umožní rodičům plně ovládat tříkolku jen jemným dotykem a umožňuje extra snadné manévrování i v ostrých zatáčkách. Celokovová konstrukce tříkolky v kombinaci s odolným plastem se vyznačuje vysokou stabilitou. Zabudovaný 5bodový bezpečnostní pás ve tvaru písmene Y a ochranná hrazda na ruce přinášejí dětem pocit jistoty a bezpečí při jízdě. Vyvýšené, ergonomicky tvarované sedátko poskytuje dětem komfort i při delší procházce.

Tříkolka pro děti je doplněna sluneční clonou, která dítě chrání před slunečními paprsky a jednoduchým pohybem lze nastavit podle úhlu slunečního záření. Rodiče ocení praktickou tašku, do které si mohou odložit různé drobnosti. Nádoba s krytem v zadní části tříkolky umožní dětem vzít si s sebou oblíbené hračky. Výhodou dětské tříkolky smarTrike Vanilla DLX jsou kvalitní kolečka, která zaručují pohodlnou jízdu i po povrchu s menšími nerovnostmi. Praktickým doplňkem je také blatník na předním kolečku tříkolky, který chrání oblečení dětí před nadměrným zašpiněním. Kolečko je vybaveno také pojistkou řízení pro zjednodušené ovládání tříkolky rodiči.

Dětská tříkolka nabídne dětem kvalitní skládací stupátka, na která si mohou položit nohy během jízdy a odpočívat. Zádová opěrka a opěrka hlavičky poskytnou dětem oporu, lze je v případě potřeby odpojit. Pedály tříkolky pro děti jsou protiskluzové, tříkolka nabízí možnost volnoběhu. Dítě má ruce během jízdy ovládané rodičem položené na hrazdě k zajištění nejvyššího komfortu. Přední, velké kolečko se zabudovaným tlumícím efektem, zvládne jakoukoli nerovnost terénu. SmarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony každoročně prodaných tříkolek je zaručeně zárukou kvality.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 4 krocích

Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem.
V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nožky odpočívají na stupačkách. Ergonomické sedátko zajišťuje příjemný pocit a oporu zad.
Krok 2: Tříkolka doprovázená rodičem.
V 18 měsících můžete dítěti odejmout opěrku zad a dítě začíná postupně šlapat do pedálů s pomocí rodičů a rodičovské rukojeti pro korigování směru a rychlosti jízdy. V tomto období si dítě užívá jízdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoji první samostatnou jízdu.
Krok 3: Tréninková tříkolka.
V období 24 měsíců se tříkolka stává tréninkovým prostředkem, kdy se děti učí, jak správně šlapat do pedálů.
Krok 4: Klasická tříkolka.
Ve věku 30 měsíců je dítě připraveno na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou rukojeť a kočárek se promění v krásnou dětskou tříkolku.

Vlastnosti

  • ovladatelná jen jemným dotykem
  • vysoké ergonomicky tvarované sedátko
  • kvalitní kola odolná vůči otřesům
  • 5bodový bezpečnostní pás
  • odnímatelná ochranná hrazda na ruce
  • nastavitelná sluneční clona
  • sklápěcí stupátka
  • protiskluzové pedály
  • celokovová konstrukce
  • kvalitní taška na odkládání drobností
  • jednotlivé části tříkolky jsou odnímatelné
  • doporučeno pro děti od 10 do 36 měsíců
  • patentovaný produkt
  • splňuje vysoké bezpečnostní standardy
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Balení v kartonu A/NAno
Barvabiela,čierna
Set produktůNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.