Tříkolka Spidey Be Fun Tricycle Smoby s vodicí tyčí a volnoběhem od 15 měs.

Popis produktu

Dětská tříkolka Be Fun z dílny francouzských designérů Smoby je vynikající dárek pro všechny děti od 15 měsíců. Nádherné červeno-modré barevné provedení s emblémem animovaného Spidermana okouzlí zejména chlapce. Moderní tříkolka s celokovovým rámem poskytne dětem bezpečnou a příjemnou jízdu. Díky pevné a odolné konstrukci vydrží vašemu dítěti po dlouhá léta. Kvalitní široká kolečka jsou zárukou bezpečné jízdy po každém povrchu. Tříkolka dokáže růst s dítětem a přizpůsobovat se jeho potřebám.

Během jízdy lze řídítka tříkolky vytočit maximálně ve 30° úhlu. Ergonomické sedátko nabídne dětem pohodlí i při delší jízdě. O bezpečnost dítěte se postará 3bodový bezpečnostní pás. V zadní části se nachází vyklápěcí korba, do které si děti uloží oblíbené hračky. Tříkolka umožňuje nastavit systém volnoběhu na předním kole, což ocení rodiče, kteří potřebují mít kontrolu nad rychlostí jízdy. Teleskopickou vodicí tyč lze nastavit ve 3 různých variantách, přičemž její maximální výška je 95 cm. Dítěti od 2 let můžete vodicí tyč odmontovat, takže šlape do pedálů a řídí tříkolku nezávisle na rodiči.

Jízda na dětské tříkolce je nejen velmi zábavná a veselá, ale pomáhá také dětem s posilováním svalstva na nohou a rukou. Malí jezdci budou mít rychlejší reflexy, naučí se odhadovat vzdálenosti a přizpůsobovat rychlost v závislosti na okolních podmínkách. Jemný vzhled a design tříkolky podněcuje v dětech fantazii a kreativitu. Rozměry tříkolky jsou 68*52*52 cm a její celková nosnost až 30 kg. Pedály tříkolky jsou protiskluzové.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu52*52*68 cm
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost30 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.