Tříkolka smarTrike Go Touch Steering s nákupním vozíkem černo-červená od 10 měsíců

Popis produktu

Tříkolka smarTrike&Go Touch Steering 5v1 je úžasná tříkolka pro rodiče a dítě. Je vybavena nejnovějšími technologiemi, které zaručují její snadné a praktické využití. Dětská tříkolka se dokáže modifikovat do pěti inovativních způsobů. Tříkolka pro děti roste s vaším dítětem od jeho 10 měsíců až do 3 let věku. Tato dětská tříkolka má dostatek prostoru pro potřebné věci či dokonce nákup. Díky unikátní odnímatelné tašce se vám vše pohodlně vejde do zadní části, což oceníte hlavně při nákupech nebo delších procházkách či pikniku. Ať už si chcete jít pro pár drobností do obchodu, vyrazit si na piknik s přáteli nebo si odpočinout na návštěvě u babičky, vaše tříkolka vám dobře poslouží.

Do praktické tašky můžete zabalit opravdu vše, od plenek až po hračky a jiné drobnosti. Řídítka tříkolky obsahují pojistku, která rodiči umožňuje ovládání směru jízdy dětské tříkolky. Chod tříkolky je velmi tichý a jemný. Tříkolka smarTrike má nastavitelnou teleskopickou vodicí rukojeť, a praktickou nožní pojistku na zastavení tříkolky. Hladkou a bezproblémovou jízdu zaručují gumová kola s protiskluzovým vzorem, která absorbují otřesy. Tříkolka má patentovanou technologii Touch Steering, s níž je ovládání tříkolky možné pouze jemným pohybem. Technologie Touch Steering umožňuje extra snadné manévrování i v ostrých zatáčkách a hladkou jízdu díky zabudovanému tlumiči kol. Gumová kola mají dvojité vstřikování a tak je jízda na tříkolce tichá a jemná. Přední kolo tříkolky se otáčí o 360 stupňů a pohodlně si poradí s prudkými zatáčkami. Jakmile vaše dítě vyroste, pohodlně můžete tříkolku transformovat podle jeho potřeb. Když přijde ten správný čas, vaše ratolest může tříkolku řídit sama. Dětská tříkolkadvojitý systém pedálů a stupaček, přičemž pedály jsou protiskluzové a stupačky využije dítě během počátečního stádia, kdy sleduje svět kolem sebe a pohodlně sedí.

Tříkolka pro děti se dá transformovat a modifikovat do pěti variací. Obsahuje i praktické stínítko proti slunci, které chrání vaše dítě před škodlivými UV paprsky. Díky popruhům a hrazdě kolem pasu bude vaše dítě v bezpečí. Kovová konstrukce a odolné plasty vám poslouží dlouhá léta. SmarTrike je celosvětově nejprodávanější a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. SmarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality. Dětská tříkolka je provedena v pěkné barevné kombinaci šedočerné a červené barvy. Tříkolka je skvělý pomocník při nákupech nebo i pokud si chcete udělat piknik v parku.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem od 10 měsíců do 3 let. V prvním kroku rodič plně ovládá tříkolku prostřednictvím rodičovské rukojeti. Jak dítě roste, tříkolka se vyvíjí s ním a pomáhá mu rozvíjet motorické a kognitivní schopnosti. V 24 měsících se z tříkolky stává cvičební nástroji dítě začíná šlapat a učit se ovládat tříkolku. V 30 měsících věku dítěte je dítě samostatné a užívá si jízdu na tříkolce naplno. Nákupní koš se od tříkolky oddělí a tak se z tříkolky stane tradiční dětská tříkolka, jak ji zná každý rodič. SmarTrike je celosvětově nejprodávanější a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. SmarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality.

Vlastnosti

  • patentovaná Touch Steering technologie
  • množství úložného prostoru
  • celokovová konstrukce
  • robustní a lehká konstrukce
  • zabudované rodičovská rukojeť pro ovládání se spoustou smarTrike doplňků
  • slunečník proti škodlivému UV záření
  • nákupní vozík, který dokáže stát i samostatně
  • nosnost 17 kg

Výhody

  • manévrování tříkolky nejjemnějším pohybem
  • ochrana proti slunci
  • zvýšený výkon řízení
  • extra pohodlí
  • odpočinek dítěte během ovládání rodičem
  • extra bezpečnost
  • pohodlí v ranné fázi ježdění
  • trvanlivost a kvalita
  • mateřské pohodlí
  • maximální využití
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu96*55*106 cm
Celková výška106 cm
Rozměry balení78*21*44 cm
Celková délka96 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost9 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.