Tříkolka smarTrike Spirit Touch Steering bledě-ružová od 10 měsíců

Popis produktu

Zažijte dobrodružství a zábavu s jedinečnou dětskou tříkolkou Spirit Touch Steering. Tříkolka má zabudovanou a odnímatelnou rodičovskou teleskopickou vodící ručku, pomocí které může rodič pohodlně usměrňovat jízdu. Patentované pogumované kolečka tříkolky zaručují protiskluzový efekt, a tím i pohodovou jízdu. Tříkolka pro děti od výrobce smarTrike roste spolu s vaším dítětem. Díky odnímatelným částem, se tříkolka šikovně adaptuje potřebám a věku vašeho děťátka od jeho 10 měsíců až do 3 let. Malí Sibal budou novou dětskou tříkolku milovat. Díky inovativní pojistce řízení a skládacím pedálem si užijí plno zábavy, ještě předtím než začnou šlapat sami. Řídítka dětské tříkolky obsahují praktickou pojistku, pomocí které rodič ovládá směr jízdy tříkolky. Dětská tříkolkadvojitý systém pedálů a stupaček, kde má dítě nohy během času, kdy nešlape.

Díky nové pokročilé technologii, kterou ocení hlavně rodiče, je dětská tříkolka plně ovladatelná jen jemným dotykem. Dětská tříkolka mimo jiné obsahuje i užitečnou ochranu před sluncem, krásné stínítko, které se dá pohodlně odebrat. Doplňkem na ovládací rukojeti je praktická rodičovská taška na uskladnění potřebných věcí na vycházku do parku. Konstrukce dětské tříkolky je kovová v kombinaci s odolným plastem, který má dlouholetou trvanlivost. Díky popruhům a ochranným prvkům se nemusíte obávat pádu či jakéhokoliv zranění. Ergonomicky tvarované sedlo s vypolstrovaným ochranným pásem a vysokou opěrkou na hlavičku, je velmi pohodlné, a dítě se ani při delší jízdě neunaví. V přední části tříkolky je nádobka na umístnění plastové láhve.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 4 krocích

  • Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem.

V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nožky odpočívají na stupačkách. Polstrované sedadlo zajišťuje příjemný pocit a oporu zad.

  • Krok 2: Tříkolka doprovázena rodičem.

V 18 měsících můžete dítěti odejmout opěrku zad, sedí vzpřímeně a začíná postupně šlapat s pomocí rodičů a rodičovské ručky na korigování směru a rychlosti jízdy. V tomto období si dítě užívá jízdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svou první samostatnou jízdu.

  • Krok 3: Tréninková tříkolka.

V období 24 měsíců se tříkolka stává tréninkovým prostředkem, kdy se děti učí jak správně šlapat.

  • Krok 4: Klasická tříkolka.

Ve věku 30 měsíců je dítě připraveno na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou ručku a kočárek se promění na krásnou dětskou tříkolku.

Plastová ohrádka kolem celého trupu dítěte zabezpečuje zafixovanou polohu dítěte. Dětská tříkolka Spirit má krásné bledě růžové barevné provedení v kombinaci s černou barvou. Doplňkem tříkolky je vyklápěcí korba v zadní části, kterou dítě využije při svých hrách, a plastový košík na řídítkách. Díky své odolné stavbě je stabilní, bezpečná a vydrží dlouhá léta jako nová. Celá dětská tříkolka smarTrike je celosvětově nejprodávanější a navíc oceňována značka dětských tříkolek. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. SmarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality. Dětská tříkolka smarTrike roste spolu s vaším dítětem.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu94*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozměry balení59*22*43 cm
Celková délka94 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.