Tříkolka Prasátko Peppa Pig Be Move Smoby s vodicí tyčí od 15 měsíců

Popis produktu

Pohádková tříkolka Peppa Pig je jedinečná tříkolka s moderním designem a pohádkovým motivem vhodná pro děti již od 15 měsíců. Svým barevným provedením modré, zelené a žluté se hodí stejně pro kluky i holky. Tříkolka Smoby má ergonomicky tvarované sedadlo, na kterém děťátko sedí velmi pohodlně. Sedadlo zároveň podporuje správné zdravé sezení a držení páteře, dá se nastavit do dvou poloh. Na sedadle je bezpečnostní pás, který dítě jistí. Rodiče jistě ocení teleskopickou vodicí rukojeť, kterou ovládají směr jízdy dítěte. Tříkolka má pevnou kovovou konstrukci v kombinaci s plastovými materiály. Řídítka na tříkolce se dají výškově upravit, podle potřeby dítěte. Podobně se nastavuje i poloha sedadla.

Kolečka jsou vyrobena z měkčeného plastu s protiskluzovou úpravou. Přední kolo je s volnoběhem. Děti si mohou své hračky odložit do vyklápěcí korby v zadní části tříkolky. Dětská tříkolka roste spolu s dítětem od 15 do 36 měsíců nebo do doby, kdy je děťátko připraveno na svoje první kolo. Když je děťátko větší, rodičovská rukojeť se jednoduše odpojí a dítě samostatně jezdí. Volant na tříkolce se otáčí do stran o 30°. Tříkolka má nosnost 30 kg. Pohádkový motiv Peppa Pig si zamiluje každý drobeček. Volant tříkolky je vyzdoben obrázkem pohádkového prasátka Peppa Pig. Výška sedáku od země je 31 cm, šířka od sedadla k volantu je 26 cm.

Smoby je francouzský výrobce, který vyrábí dětské hračky a splňuje i ta nejpřísnější evropská kritéria. Plast na hračkách Smoby je sametový na dotek, jemný k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost. Jedinečný design dětské tříkolky Peppa Pig v sobě odráží francouzský cit pro krásu a preciznost a je splněným snem každého prcka, který touží samostatně jezdit. Na tříkolce mohou děti poznávat svět a krásy svého nejbližšího okolí, závodit s kamarády. Dětská tříkolka Smoby rozvíjí pohybové schopnosti dítěte, ovlivňuje rozvoj motoriky a nezapomeňme ani na pohyb na čerstvém vzduchu a na krásný pohádkový motiv plný barev a obrázků. Je proto ideální pohybovou hračkou i pro vaši ratolest.

Vlastnosti

  • pevná kovová konstrukce
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • výškově nastavitelná rodičovská rukojeť, řídítka a sedadlo
  • plastová kolečka z měkčeného plastu s tichým chodem
  • zadní vyklápěcí korba
  • od 15 měsíců
  • vyrobená ve Francii
  • přední kolo s volnoběhem
  • 30 stupňové vychýlení výchylka předního kola do stran
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*52 cm
Celková výška52 cm
Rozměry balení47*23*40 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti95 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,45 kg
Nosnost30 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.