Tříkolka Prasátko Peppa Pig Be Move Confort Smoby s rukojetí a ohrádkou od 10 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolka Peppa Pig je krásná tříkolka pro děti, vhodná již od 10 měsíců. Pohádkové provedení s prasátkem Peppa Pig je velmi moderní, inspirované pohádkou pro nejmenší děti o nezbedném prasátku. Tříkolka Smoby má ergonomicky tvarované sedadlo, na kterém děťátko sedí velmi pohodlně. Sedadlo zároveň podporuje správné sezení a zdravé držení páteře. Na sedadle je i bezpečnostní pás, který dítě jistí. Pro nejmenší děti je na tříkolce bezpečnostní ohrádka, která také zajistí maximální stabilitu a ochranu během jízdy dítěte. Bezpečnostní plastová ohrádka se dá v případě potřeby odpojit. Rodiče jistě ocení vodicí rukojeť, kterou rodič ovládá tříkolku. Tříkolka má pevnou kovovou konstrukci v kombinaci s plastovými materiály.

Na rodičovské rukojeti je praktická taška s roztomilým motivem prasátka Peppa, na odložení drobností. Děti si mohou své hračky odložit do vyklápěcí korby v zadní části tříkolky. Dětská tříkolka roste spolu s dítětem. Když je menší a nedosáhne na pedály, nožičky si může vyložit na stupačky, které jsou vyšší. Tehdy sedí na tříkolce jako v kočárku, rodič řídí tříkolku. Děťátko odpočívá a užívá si vození. Přední kolo je přepnuto na volnoběh. Když je děťátko větší, samo šlape do pedálů a jezdí samostatně. Kolečka na tříkolce pro děti jsou vyrobena z měkčeného plastu a protiskluzovým provedením. Volant na tříkolce se otáčí do stran o 30°. Tříkolka má nosnost 30 kg. Délka rodičovské rukojeti je 100 cm. Pohádkový motiv Peppa Pig si zamiluje každý drobeček. Volant tříkolky je vyzdoben obrázkem pohádkového prasátka Peppa Pig.

Smoby je francouzský výrobce, který vyrábí dětské hračky a splňuje i ta nejpřísnější evropská kritéria. Plast na hračkách Smoby je sametový na dotek, barvy podněcují dětskou představivost. Jedinečný design dětské tříkolky Be Move Confort v sobě odráží francouzský cit pro krásu a preciznost a je splněným snem každého prcka, který touží samostatně jezdit. Na tříkolce mohou děti poznávat svět a krásy svého nejbližšího okolí, závodit s kamarády. Přídavné části se dají z tříkolky jednoduše odpojit, snadno se přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Dětská tříkolka modré, žluté a zelené barvy od Smoby rozvíjí pohybové schopnosti dítěte, ovlivňuje rozvoj motoriky a nezapomeňme ani na pohyb na čerstvém vzduchu a na krásný pohádkový motiv plný barev a obrázků. Je proto ideální pohybovou hračkou i pro vaši ratolest.

Vlastnosti

  • pevná kovová konstrukce a robustní kovový rám
  • odnímatelná rodičovská rukojeť
  • praktická taška na uskladnění drobností
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • kolečka z měkčeného plastu s tichým chodem
  • plastová korba na hračky
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • francouzský výrobce
  • skládací stupačky
  • ochranná hrazda kolem pasu
  • vhodná od 10 měsíců do 3 let
  • nosnost 30 kg
  • přední kolo s výchylkoudo stran 30°
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*52 cm
Celková výška68 cm
Rozměry balení47*23*40 cm
Celková délka52 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,45 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.