Tříkolka a kočárek skládací Evolutive Robin Trike Smoby se sklápěcí opěrkou a tichými koly od 6 měsíců

Popis produktu

Nejnovější dětská tříkolka Evolutive Robin Trike z dílny francouzských designérů Smoby se stane každodenním společníkem pro chlapce a dívky, se kterými dokáže růst už od 6 měsíců. Nabízí všestranné využití, u nejmenších dětí poslouží rodičům jako praktický kočárek i díky sklápěcí polstrované opěrce. O bezpečnost dítěte se postará 3bodový bezpečnostní pás, chránící boky dítěte. Samozřejmostí je také ochranná hrazda, na kterou si dítě může vyložit ruce.

Tříkolka a kočárek v jednom lze díky propracovanému systému jednoduše složit a táhnout za sebou na kolečkách. Výhody tříkolky Smoby oceníte nejen při cestování, dovolených, ale také během výletů do parku a nákupů. Skládací tříkolka v krásném šedém provedení, její nadčasový a elegantní vzhled si získá každého rodiče. Jednotlivé části tříkolky jsou odnímatelné, takže se snadno přizpůsobí velikosti a věku dítěte.

Co obsahuje skládací tříkolka Evolutive

  • systém pro rychlé složení 
  • sklápěcí polstrovaná opěrka zad
  • odnímatelná stupátka
  • ochranná hrazda
  • odnímatelná rodičovská taška
  • brzda na zadních kolečkách
  • sluneční clona proti UV záření
  • ergonomicky tvarované sedátko
  • kvalitní kolečka s tichým chodem
  • 3bodový bezpečnostní pás

Dětská tříkolka Evolutive Robin Trike je vybavena kvalitní a odolnou kovovou konstrukcí, která se vyznačuje skvělými jízdními vlastnostmi. Dítě se během jízdy cítí bezpečně a v případě únavy si snadno může pospat, s nožkami vyloženými na stupačkách. Na tříkolce se nacházejí tichá kolečka, se kterými si kluci i holky užijí každou jízdu. Tříkolka disponuje i odnímatelnými protiskluzovými pedály. Blatník na předním kolečku se zase postará o to, aby se oblečení vašeho dítěte příliš neznečistilo, zvláště během nepříznivého počasí.

Tříkolka Smoby roste s vaším dítětem ve 3 krocích

  • Krok 1: Ergonomické sedadlo s nastavitelnou opěrkou
    Ergonomické sedadlo s nastavitelným opěradlem využívá dítě od 6 měsíců jako kočárek, zatímco má nožičky položené na pohodlných stupačkách. Užívá si jízdu a sleduje okolí.
  • Krok 2: Tříkolka ovládaná rodičem
    V 15 měsících vaše dítě sedí zpříma, přičemž rodiče mohou připnout na přední kolečko pedály a odstranit ochrannou hrazdu. Dítě začíná postupně šlapat do pedálů s pomocí rodičů a rodičovské rukojeti pro korigování směru a rychlosti jízdy. V tomto období si dítě buduje stabilitu, motorické dovednosti a odvahu na svou první samostatnou jízdu.
  • Krok 3: Samostatná jízda
    Od 36 měsíců rodiče odstraní všechny odnímatelné části, dítě naplno využívá tříkolku.

O pohodlí dítěte se stará praktická sluneční clona, která ochrání dítě před ostrými slunečními paprsky. Pro rodiče je přichystána odnímatelná taška s dostatečným úložným prostorem. Dítě se bude z nové tříkolky moc radovat a rodiče se budou těšit z funkčních prvků, které nabízí. Francouzský Smoby myslí na potřeby dětí i jejich rodičů. Celkové rozměry skládací tříkolky jsou 65*47*101 cm, přičemž je rodičovská rukojeť v maximální výšce až 101 cm. Smoby je francouzská společnost s dlouholetými zkušenostmi, což zaručuje vysokou kvalitu produktů, které splňují nejvyšší bezpečnostní standardy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu65*47*101 cm
Celková výška101 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.