Tříkolka Groove 4v1 smarTrike zeleno-šedá od 10 měsíců

Popis produktu

Tříkolka Groove 4v1 smarTrike je elegantní a moderní tříkolka, určená pro všechny dětičky už od 10 měsíců. Tříkolka je vyhotovená v příjemné zeleno-šedé kombinaci, která vzbudí obdiv celého okolí, ať už se vydáte na procházku do parku nebo do ulic. Pevná a odolná dětská tříkolka disponuje vším, co pro svoji ratolest očekáváte, a nic nebrání vydat se na skvělé dobrodružství na třech kolech.

Tříkolka je vyrobena s největším důrazem na kvalitu jednotlivých dílů a bezpečnost dítěte. Každá maličkost na tříkolce byla precizně zhotovená s důrazem na praktickou využitelnost. Vaše dítě bude mít určitě radost ze spolehlivého sedadla s opěrkou hlavy, které mu zaručí perfektní komfort a ochranu. Rodiče mohou s přehledem využít dlouhou, rodičovskou vodicí rukojeť na přesné ovládání směru jízdy tříkolky. K tomu je ještě k dispozici dětská pojistka na řídítkách, se kterou snadno zabezpečí správný směr jízdy.

Ve výbavě dětské tříkolky jsou protiskluzové pedály a kvalitní gumová kolečka. Tříkolka ukáže svoje výborné jízdní vlastnosti na jakémkoliv povrchu. V případě, že se vaše dítě unaví, může si vyložit nohy na sklápěcí stupačky a pohodlně odpočívat. Před ostrými slunečními paprsky ho s přehledem ochrání odnímatelná sluneční clona a bez obav budete moci pokračovat v procházce dále. V případě, že vaše dítě bude mít žízeň, jednoduše sáhnete po láhvi umístěné v praktickém držáku na řídítkách tříkolky.

Pro tu nejvyšší bezpečnost dítěte je tříkolka vybavená tříbodovým ochranným pásem a ochrannou hrazdou. Výrobce myslel i na možné nerovnosti povrchu a dětská tříkolka proto disponuje odpruženým předním kolečkem. Dítě se na každou jízdu na svojí nové tříkolce bude těšit a nepřekvapí ho žádná jamka na chodníku. Dětská tříkolka roste spolu s vaším dítětem. Tříkolka umožní vašemu dítěti úplný komfort za každých okolností. Při výrobě se dbalo na to, aby mohl rodič kdykoliv upravit dětskou tříkolku podle svých představ, rychle a jednoduše. Tříkolka nabízí maximální pohodlí pro vás i vaše dítě. Samozřejmě, při přestavbě tříkolky si každý rodič zvolí tu nejvhodnější variantu pro svoje dítě.

Tříkolka nabízí i elegantní a praktickou tašku, umístěnou na teleskopické vodicí rukojeti, kam si může rodič odložit všechno, bez čeho se na výletě s miminkem neobejde. Dítě bude nadšené z vyklápěcího boxu na hračky, nacházejícího se za sedadlem tříkolky. Dětská tříkolka Groove 4v1 od firmy smarTrike se vyznačuje pečlivým provedením a výbornou funkčností, spolu s elegantním vzhledem. Značka smarTrike je nejznámějším výrobcem tříkolek na světě, vyznačující se kvalitou a spolehlivostí svých produktů. Celkové rozměry tříkolky jsou 93*45*102 cm.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 4 krocích

  • Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem
    V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nožky odpočívají na stupačkách. Ergonomické sedadlo a opěrka zad a hlavičky zabezpečuje příjemný pocit bezpečí.
  • Krok 2: Jízda doprovázená rodičem
    V 18 měsících můžete dítěti sundat opěrku zad, začíná se postupně učit šlapat do pedálů pod dohledem rodičů díky rodičovské rukojeti na usměrnění správného směru a rychlosti jízdy. V tomto období dítě objevuje svoje motorické schopnosti, připravuje se na samostatnou jízdu a užívá si skvělou zábavu bez starostí. 
  • Krok 3: Tréninková tříkolka
    V období 24 měsíců se tříkolka stává tréninkovým prostředkem, kdy se děti učí jak správně šlapat do pedálů a zároveň už rodiče mohou odejmout ochrannou hrazdu okolo sedadla, aby mělo dítě víc volnosti.
  • Krok 4: Klasická tříkolka
    Ve věku 30 měsíců je dítě připravené na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou rukojeť a dítě bude mít k dispozici plnohodnotnou tříkolku. 

Vlastnosti

  • možnost úprav tříkolky podle věku a schopností dítěte
  • pohodlné a ergonomické sedadlo
  • praktická rodičovská rukojeť
  • dětská pojistka na řídítkách 
  • kvalitní gumová kolečka
  • odolná konstrukce s celokovovým rámem
  • antivibračný systém
  • odnímatelná sluneční clona
  • tříbodový ochranný systém
  • sklápěcí systém stupaček
  • opěrka pro hlavu a zad
  • praktický držák na láhev
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu93*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozměry balení59*22*43 cm
Celková délka93 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,8 kg
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.