Tříkolka skládací Folding Fun Trike 2in1 Blue smarTrike modrá s bezpečnostním pásem od 15 měsíců

Popis produktu

Skládací tříkolka Folding Fun 2v1 je špičková tříkolka s vodicí rukojetí, která roste spolu s vaším dítětem od 15 měsíců až do 3 let. Originální modrá tříkolka potěší všechny děti a zejména chlapce. 3bodový bezpečnostní pás na sedadle zaručuje dítěti při jízdě bezpečnost. O maximální pohodlí malých jezdců se postará ergonomicky tvarované sedadlo. Celokovová konstrukce tříkolky v kombinaci s odolnými plasty se vyznačuje vysokou stabilitou a odolností.

Tříkolka je vybavena teleskopickou vodicí tyčí, která se dá nastavit až do výšky 103 cm, nabízí rodičům snadnější kontrolu nad tříkolkou. Později, když je dítě dostatečně velké na samostatnou jízdu, rodiče pouze upraví výšku vodicí rukojeti. V případě potřeby lze rukojeť sklopit na úroveň řídítek a zadní část tříkolky se dá díky pohyblivému kloubu sklopit směrem k přednímu kolečku. Rozměry tříkolky se zmenší, dá se jednodušeji přenášet, vejde se i do kufru. Takto složenou tříkolku ocení všichni rodiče, kteří se svými dětmi cestují, chodí na výlety a nákupy.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem v 2 krocích

  • Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem
    V 15 měsících vaše dítě sedí pohodlně v ergonomickém sedadle, začíná postupně šlapat pod dohledem rodičů a kontroly směru jízdy. Učí se sedět vzpřímeně, buduje si stabilitu a motorické schopnosti.
  • Krok 2: Klasická trojkolka
    Ve věku 24 měsíců je dítě připraveno na samostatnou jízdu. Rodič sníží výšku rodičovské rukojetí a dítě si plnohodnotně užívá jízdu.

Tříkolka je vybavena EVA kolečky, která kombinují výhody tichých gumových koleček a odolného plastu, vyznačují se vysokou odolností a pružností. V zadní části tříkolky je i otevíratelný plastový box, do kterého se dají ukládat různé hračky a doplňky. Jízda na tříkolce je nejen velká zábava, ale pomáhá dětem i posilovat svalstvo na nohou a přispívá tak k jejich správnému vývinu. Rozměry tříkolky jsou 91*46*103 cm.

smarTrike je celosvětově nejprodávanější, a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. smarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zárukou kvality a bezpečnosti i pro vaše ratolesti.

Vlastnosti

  • celokovová konstrukce s možností složení
  • kvalitní EVA kolečka s tichým chodem
  • zadní plastová nádoba na hračky s krytem
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • protiskluzové pedály
  • přední kolo s volnoběhem
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • praktická rodičovská rukojeť
  • od 15 měsíců až do 3 let
  • nejmodernější design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
Rozměry produktu91*46*103 cm
Celková výška103 cm
Rozměry balení51*23*31 cm
Celková délka91 cm
Výška rukojeti103 cm
Výškově nastavitelnéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,5 kg
KolaEVA wheels
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.