Tříkolka Fun Plus smarTrike 2v1 modro-zelená od 15 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolka Fun Plus 2v1 od špičkového výrobce tříkolek smarTrike přináší splněný sen každému dítěti, na kterém jeho rodičům záleží. Pestrá kombinace barev přivede vaše dítě do vytržení a upoutá pozornost všech nablízku. Tříkolka je vhodná zejména pro děti od 15 měsíců, ale směle ji vaše dítě využije až do 3 let. S touto dětskou tříkolkou se vaše dítě může opravdu kdykoliv dosyta vyřádit.

Tříkolka disponuje jednoduše vyřešeným komfortním sedadlem, ve kterém se bude vašemu dítěti velmi pohodlně sedět. Když bude váš drobeček příliš malý na samostatnou jízdu, na tříkolce se nachází praktická teleskopická rukojeť s délkou až 103 cm, což ocení nejeden rodič. Postupně, jak dítě poroste a bude schopné samo ovládat tříkolku, můžete teleskopickou rukojeť jednoduše demontovat. Dětská tříkolka je vybavena i šikovnou sluneční clonou upevněnou na teleskopické rukojeti. Spolehlivě zabezpečí ochranu vašeho dítě před silnými slunečními paprsky zejména během horkých letních dnů. Tichý a bezproblémový chod zajišťují kolečka EVA, vyrobená ze speciálního materiálu, kombinujícího výhody klasických tichých gumových koleček a odolného plastu. Jízda na dětské tříkolce je tak opravdu příjemná a tichá.

O bezpečnost se na dětské tříkolce stará 3bodový bezpečnostní pás, který bez problémů ochrání vaše dítě. Tříkolka má celokovovou konstrukci v kombinaci s pevným plastem, díky čemuž se nemusíte bát o její trvanlivost. Jízdní vlastnosti tříkolky spolehlivě procvičí nohy vašeho dítěte a budou se podílet na jejich správném vývinu. Tříkolka také nabízí možnost nastavení volnoběhu předního kola, v případě, že se budete chtít sami ujmout řízení a nechat své dítě odpočinout. Za dětským sedadlem se nachází i praktický odkládací box s uzávěrem na hračky, do kterého se vejde vše potřebné. Celkové rozměry tříkolky jsou 91*46*103 cm. Tříkolka se řadí do kategorie ultralehké a její hmotnost je přibližně 3,5 kg.

Dětská tříkolka Fun 2v1 od světoznámého výrobce smarTrike je přesně tím, co by měl očekávat každý náročný zákazník. Zkušený a oceňovaný výrobce dětských tříkolek každý rok inovuje a zlepšuje své produkty a potvrzuje tak jejich nejvyšší možnou kvalitu a spolehlivost.

Vlastnosti

  • kvalitní a odolná konstrukce s celokovovým rámem
  • odnímatelná sluneční clona
  • vyklápěcí box na hračky s uzávěrem
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • nastavitelné a komfortní sedadlo
  • kvalitní protiskluzové pedály
  • možnost nastavení volnoběhu
  • odnímatelná rodičovská rukojeť
  • nízká hmotnost – pouze 3,5 kg
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
Rozměry produktu91*46*103 cm
Celková výška103 cm
Rozměry balení51*23*31 cm
Celková délka91 cm
Výška rukojeti103 cm
Výškově nastavitelnéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,5 kg
KolaEVA wheels
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.