Tříkolka Be Fun Confort Rose Smoby růžovo-zelená od 10 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolka Be Fun Comfort Rose je tím nejlepším dárkem, který můžete darovat vaší holčičce od 10 měsíců. Tříkolka je vyhotovena v sympatické růžovo-zelené barvě, která zaujme na první pohled. Kombinace pevného, celokovového rámu a kvalitního provedení všech dílů spolehlivě zajistí vaší dcerce bezpečnost a pohodlí. Tříkolka pro dívky je vybavena nastavitelným a komfortním sedadlem. Jeho součástí je i odnímatelná bezpečnostní ohrádka, která spolehlivě ochrání před nehodou. Tříbodový bezpečnostní pás na tříkolce navíc udrží holčičku pevně a přitom pohodlně na sedadle.

Tříkolka pro holčičky toho však v sobě skrývá mnohem více. Každý rodič ocení výškově nastavitelnou rodičovskou rukojeť, kterou je rovněž možné snadno odstranit bez jakéhokoliv nářadí. Celkovou výšku rukojeti lze nastavit až do výšky 101 cm. Výhodou je i praktická pojistka, umístěná na řídítkách tříkolky. Díky ní dokáže každý rodič velmi snadno ovládat směr jízdy tříkolky. Tříkolka má šikovně vymyšlený systém stupaček a pedálů. V případě, že je vaše dítě unavené, velmi snadno si vyloží nožky na stupačky a rodič může tlačit tříkolku před sebou. Protiskluzové pedály zase zajistí vaší holčičce pocit jistoty a pohodlí. Tříkolka od výrobce Smoby samozřejmě umožňuje nastavení předního kola na systém volnoběhu. 

O úložný prostor se postará šikovně umístěná zelená taška na rodičovské rukojeti. Zároveň je k dispozici vyklápěcí box na hračky, kde si vaše dcera může odložit všechno, bez čeho se na výletě neobejde. Tříkolka pro holčičky Smoby Be Fun Comfort v růžovo-zelené kombinaci rozhodně zapůsobí svým moderním vzhledem a špičkovým provedením. Celkové rozměry tříkolky jsou 68*52*101 cm. Na tříkolku se vztahuje nadstandardní záruka až 3 roky.

Zkušený francouzský výrobce Smoby jednoduše myslel na vše, co by mohla vaše malá holčička potřebovat. Ověřená dlouholetá tradice výrobce je zárukou jistoty, že vaše holčička bude opravdu šťastná a spokojená.

Vlastnosti

  • pevná a kvalitní konstrukce
  • nastavitelná rodičovská rukojeť s možností demontáže
  • praktická taška na drobnosti
  • pohodlné a ergonomicky tvarované sedadlo
  • praktická vyklápěcí nádoba na hračky
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • bezpečnostní ohrádka okolo sedadla
  • nadstandardní záruka 3 roky
  • tříkolka roste spolu s vaším dítětem
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozměry balení43*24*59 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti101 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,7 kg
KolaEVA wheels
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.