Tříkolka Be Move Pink Smoby s EVA gumovými kolečky a volnoběhem růžová od 15 měs

Popis produktu

Tříkolka Be Move z dílny francouzských designérů Smoby je moderní tříkolka pro děti od 15 měsíců. Její barevné provedení v kombinaci růžovo-šedé je vhodné zejména pro holčičky. Má robustní kovový rám, díky čemuž je velmi bezpečná a odolná. Pevná konstrukce je zárukou, že vám tříkolka Smoby vydrží dlouhá léta. Tichou jízdu zaručují kvalitní a odolná EVA kolečka. Kolečka na tříkolce jsou vyrobena z měkčeného plastu, vyznačujícího se skvělými jízdními vlastnostmi. Kolečka si bez problémů poradí i s menšími nerovnostmi na silnici a mají tichý chod.

Během jízdy se dají řídítka tříkolky vytočit maximálně v 30° úhlu. Díky ergonomicky tvarovanému sedadlu, s možností polohování, se dětem sedí pohodlně a neunaví se ani při delší jízdě. Pedály tříkolky jsou protiskluzové. Doplňkem, který ocení všechny děti, je vyklápěcí zadní korba na oblíbené hračky. Dítě je během jízdy na tříkolce chráněné bezpečnostním pásem. Teleskopická vodicí tyč se dá nastavit do výšky 95 cm. Vodicí tyč lze později, když vaše dítě jezdí samostatně, pohodlně odmontovat i bez použití nářadí. Tříkolka je s volnoběhem na předním kole.

Věková vhodnost tříkolky je od 15 měsíců do 3 let nebo do doby, kdy je dítě připraveno na svůj první kolo. Nosnost tříkolky je 30 kg. Francouzská společnost Smoby je dlouholetým producentem kvalitních dětských hraček, které splňují nejpřísnější evropská kritéria kvality a odolnosti. Hračky Smoby jsou vyrobeny ze sametově jemného plastu, mají zaoblené hrany. Dětská tříkolka Be Move Smoby splňuje požadavky nejnáročnějšího zákazníka. Jízda na dětské tříkolce je nejen velmi zábavná a veselá, ale pomáhá také dětem s motorickým vývinem a posilováním svalstva.

Vlastnosti

  • pevná kovová konstrukce
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • odpojitelná vodicí tyč
  • EVA kolečka z měkčeného plastu s tichým chodem
  • zadní vyklápěcí korba
  • vhodná od 15 měsíců
  • francouzský design
  • přední kolo s volnoběhem
  • 30 stupňové vychýlení předního kola do stran
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*52 cm
Celková výška52 cm
Rozměry balení47*23*40 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti95 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,5 kg
Nosnost30 kg
Kolarubber, silent
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.