Tříkolka Be Move Confort Rose Smoby s EVA kolečky růžovo-šedá od 10 měsíců

Popis produktu

Růžová dívčí tříkolka Be Move Confort Rose Smoby se stane jedinečným a nenahraditelným společníkem vašeho děvčátka od 10 měsíců. Nejenže zajišťuje vše, co si můžete přát pro bezpečnost a ochranu svého dítěte, ale rovněž se vyznačuje dokonalým vzhledem v růžovo-šedém provedení. Tříkolka disponuje pevným a odolným celokovovým rámem, díky kterému se nemusíte o svoji holčičku vůbec obávat. K tomu samozřejmě patří i odnímatelná bezpečnostní ohrádka a tříbodový ochranný pás, které ji spolehlivě udrží na sedadle za každých okolností.

Mezi další přednosti této šikovné tříkolky patří i nastavitelné ergonomické sedadlo, které zajišťuje maximální komfort pro vaši holčičku. Rodiče jistě ocení snadný způsob výškového nastavení rukojeti, takže si nemusí dělat starosti s manévrováním za jakýchkoliv podmínek. Rodičovskou rukojeť je velmi snadné v případě potřeby odpojit. Její celkovou výšku lze nastavit až do délky 101 cm. Na řídítkách tříkolky najdete jednoduchou pojistku, kterou zajistíte, aby se tříkolka na vašich toulkách pohybovala pouze jedním směrem.

Komfortní řídítka na této tříkolce nabízejí unikátní schopnost 30 stupňového výchýlení do stran, což umožní vaší ratolesti užít si dosyta její výborné jízdní vlastnosti do ostrých zatáček. Pro vaši malou slečnu má tříkolka přichystaný šikovný úložný prostor za sedadlem s možností vyklápění, kam si může odložit všechno, bez čeho se neobejde při svých toulkách. Rodiče si zas mohou odložit drobnosti do praktické tašky, nacházející se na rukojetích tříkolky.

Pokud se ke slovu u vašeho dítěte přihlásí únava, velmi snadno mu pomůžete kvalitními a nastavitelnými stupačkami a vy budete moci sami pohodlně dotlačit dětskou tříkolku s malým pasažérem tam, kam je třeba. O bezproblémový a tichý chod se postarají kolečka EVA, která jsou vyrobena ze speciálního materiálu, kombinujícího výhody klasických gumových koleček a pevného, odolného plastu. Na tříkolku platí nadstandardní záruka 3 roky.

Růžová tříkolka pro holčičky Be Move Confort od francouzského výrobce Smoby je zárukou naprosté spokojenosti každého rodiče. Svým designem a funkčností potěší všechny rodiče, kteří hledají pro své dítě jen to nejlepší. Splňuje vše, co od plně vybavené tříkolky očekáváte. Rozměry tříkolky jsou 68*52*101 cm.

Vlastnosti

  • spolehlivá a odolná konstrukce
  • nastavitelná rodičovská rukojeť
  • praktická taška na pohodlné uložení věcí
  • nastavitelné a ergonomicky tvarované sedadlo
  • bezpečnostní pojistka na řídítkách
  • řídítka s 30 stupňovým vychýlením
  • možnost nastavení volnoběhu
  • 3bodový bezpečnostní pás
  • ochranná ohrádka
  • skládací stupačky
  • nadstandardní 3letá záruka
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozměry balení43*24*59 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti101 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,7 kg
KolaEVA wheels
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.