Tříkolka Be Move Confort Fille Smoby bílo-růžová od 10 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolka Smoby Be Move Confort je přesně tou tříkolkou, kterou jste hledali. Je jednou z nejoblíbenějších produktů. Poskytuje vše co náročný uživatel potřebuje. Tříkolka Smoby má klenutý robustní kovový rám který zajišťuje vysokou stabilitu a řídítka ve tvaru písmene V. Dětská tříkolka má nastavitelné a ergonomicky tvarované sedadlo s tříbodovým bezpečnostním pásem pro připoutání, který spolu s ohrádkou zaručuje vysokou bezpečnost při jízdě a zároveň poskytuje pohodlnou oporu pro záda dítěte. Ohrádka dětské tříkolky je skvělá na fixaci dítěte a podporuje jeho bezpečnost. Tříkolka pro děti má dvojitý systém stoupaček a pedálů, přičemž stoupačky slouží jako místo k odpočinku dětských nohou pokud nekroutí pedály.

Sedadlo bylo navrženo tak, aby dítě sedělo co nejvíce a nejvýš vzadu kvůli větší stabilitě. Tříkolka pro děti od výrobce Smoby má protiskluzové pedály a kvalitní kola z měkčeného plastu, které zajišťují pohodlnou a tichou jízdu. Řídítka tříkolky mají praktickou pojistku, pomocí které rodič dokáže ovládat směr jízdy tříkolky. Tříkolka je vhodná pro děti již od věku 10 měsíců do 3 let a dále a zároveň pomáhá dětem při jejich motorickém vývoji a navíc jízda na tříkolce je velká zábava. Zaručí vašim dětem skvělou jízdu v parku s kamarády či doma. Součástí tříkolky pro děti je praktická rodičovská ručka pro ovládání směru jízdy, která se dá později demontovat bez pomoci nářadí.

Na jejím konci je praktická taška šedo-růžové barevné kombinace, kterou využije každý rodič na odkládání potřebných věcí. Provedení dětské tříkolky v kombinaci bílé a růžové barvy působí svěže a je vhodné pro malá holčička. Tříkolka pro děti Smoby Be Move Confort Fille lze snadno přizpůsobit a tak se vaše ratolest může vydat na poznávání světa sama. Rozměry tříkolky jsou 68*52*52 cm. Smoby je francouzská společnost s dlouholetými zkušenostmi, což zaručuje vysokou kvalitu produktů, které splňují nejvyšší bezpečnostní standardy. Tříkolka má pevnou kovovou konstrukci.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu68*52*52 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.