Tříkolka Be Fun Blue Smoby modro-zelená od 15 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolka Be Fun Blue Smoby potěší všechny chlapce už ve věku 15 měsíců. Tato dětská tříkolka má pevný celokovový rám s kvalitními plastovými díly, které jsou zároveň jemné k dětským ručkám. Tříkolka disponuje odnímatelnou a nastavitelnou vodicí tyčí pro rodiče s délkou až 95 cm, díky čemuž máte jízdu dítěte pod kontrolou. Má zářivou modro-zelenou barevnou kombinaci vhodnou zejména pro chlapce. Tříkolka je uzpůsobena tak, aby rostla s vaším dítětem až do 3 let, nebo dokud není připraveno na svoje první kolo.

Tříkolka má pro svého pasažéra připravené komfortní ergonomické sedadlo, které lze upravit podle růstu dítěte tak, aby se mu sedělo vždy v tom nejlepším pohodlí. Bezpečnost dětské tříkolky je zajištěna tříbodovým ochranným pásem. Chlapeček si dosyta užije jízdu na tříkolce i díky kvalitním protiskluzovým pedálům. Dítě se v této tříkolce jen tak snadno neunaví, a pokud ano, rodiče jednoduše nastaví přední kolečko na volnoběh, připojí vodicí tyč a může se pokračovat ve výletu.

Dětská tříkolka disponuje dětskou pojistkou, umístěnou na řídítkách, díky níž můžete klidně kontrolovat celý průběh jízdy vašeho dítěte. Pro své hračky jistě využije vyklápěcí box na hračky nacházející se za sedadlem. Na tříkolku platí nadstandardní záruka 3 roky.

Francouzský výrobce Smoby je předním producentem kvalitních a spolehlivých dětských tříkolek, prodávaných po celém světě. Modro-zelená tříkolka Be Fun Blue Smoby je vítaným kamarádem a společníkem každého šikovného chlapce. Celkové rozměry tříkolky jsou 68*52*52 cm.

Vlastnosti

  • odolný celokovový rám s pevnou konstrukcí
  • ergonomické a nastavitelné sedadlo
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • odnímatelná vodicí tyč s délkou 95 cm
  • možnost nastavení volnoběhu
  • pevný box na hračky s možností vyklápění
  • dětská pojistka pro správný směr jízdy
  • nadstandardní záruka 3 roky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*52 cm
Celková výška52 cm
Rozměry balení47*23*40 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti95 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,6 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.