Tříkolka Baby Balade Blue Smoby s EVA kolečky růžovo-šedá od 10 měsíců

Popis produktu

Hledáte tříkolku pro děti z kvalitního materiálu a jedinečným designem? Tříkolka Baby Balade Blue Smoby je jasným favoritem pro vaši holčičku, přičemž je vhodná již od věku 10 měsíců. Nádherná kombinace růžové a šedé barvy působí elegantním dojmem a vaše princezna si bude připadat jako v pohádce. Dětská tříkolka má pevnou kovovou konstrukci s plastovými doplňky. Tříkolka disponuje i spoustou doplňků, které dětem i jejich rodičům zaručeně zpříjemní a zjednoduší den. Tato dětská tříkolka roste s dítětem, takže ji rodiče využijí jako sportovní kočárek a později ji mohou dětičky ovládat samy, když jim to jejich rodiče dovolí. Ochranu dítěte zajišťuje pevný tříbodový ochranný pás a ochranná bezpečnostní hrazda okolo sedadla, na kterou se můžete spolehnout. Sedadlo na této dětské tříkolce je ergonomicky tvarované s možností posunu.

K nastavitelnému sedadlu je připojena i opěrka na hlavu a záda, o kterou se může holčička při dlouhé procházce opřít. V případě únavy zase ocení sklápěcí stupačky, na které si může vyložit nožky a pohodlně odpočívat. O výborné jízdní vlastnosti této tříkolky se postarají protiskluzové pedály, spolu s kvalitními EVA kolečky, která jsou vyrobena ze speciálního materiálu, kombinujícího výhody klasických tichých pryžových koleček a odolného plastu. Jízda na tříkolce je díky tomu velmi příjemná. Řídítka tříkolky mají 30 stupňovou vůli vychýlení do stran. Tříkolka má dětskou pojistku na řídítkách, díky níž rodič ovládá směr jízdy. O pohodlí rodičů při manévrování dětské tříkolky se postará rodičovská rukojeť. Dětská tříkolka má tichý chod a hravě si poradí i s menšími nerovnostmi povrchu.

Dětská tříkolka Smoby Baby Balade je doplněna praktickou sluneční clonou, která je spojena s tříkolkou kloubem. Slunečník tříkolky můžete kdykoliv odpojit. O úložný prostor na tříkolce také není nouze. Dítě si může panenky odložit do prostorného vyklápěcího boxu umístěného za sedadlem. Rodičům je zase k dispozici praktická taška umístěna na rodičovské rukojeti. Tato tříkolka má nadstandardní záruční garanci až 3 roky. Jednotlivé části tříkolky jsou odnímatelné, takže jak vaše malá slečna poroste, snadno přizpůsobíte tříkolku jejím potřebám. Dětská tříkolka Baby Balade Blue od francouzského výrobce Smoby se vyznačuje prvotřídním zpracováním s důrazem na detail. Výrobce Smoby patří právem mezi nejlepší výrobce dětských tříkolek díky svým mnohaletým zkušenostem a inovacím. Celkové rozměry tříkolky jsou 68 * 52 * 101 cm.

Vlastnosti

  • tříkolka roste s dítětem až do 3 let
  • ergonomické a nastavitelné sedadlo
  • praktická dětská pojistka
  • kvalitní EVA kolečka 
  • pevná konstrukce s celokovovým rámem
  • odnímatelná sluneční clona
  • pevný tříbodový ochranný systém
  • sklápěcí systém stupaček
  • opěrka na hlavu a záda
  • výška rodičovské rukojeti až 101 cm
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozměry balení43*24*59 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti101 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,5 kg
KolaEVA wheels
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.