Kreativní hra Vymodeluj si svého Dinosaura Triceratops Educa od 6 let

Popis produktu

Kreativní hra Vymodeluj si svého Dinosaura je kreativní sada pro všechny šikovné děti od 6 let z dílny španělského výrobce Educa. Originální souprava v sobě skrývá kvalitní dílky na sestavení kostry Triceratopse, které jsou označeny čísly pro snadnější manipulaci. Po sestavení kostry se dítě pustí do modelování těla, přičemž bude mít k dispozici 6 barevných druhů plastelíny. Ty bude v požadovaném tvaru a objemu nanášet na kostru dinosaura, přičemž bude mít k dispozici i kartičku s obrázkem dinosaura, na které jsou z druhé strany uvedené ve španělštině a portugalštině informace o tomto slavném dinosaurovi.

Model dinosaura je perfektním dárkem pro všechny kreativní děti, které rády vytvářejí a skládají nové věci. Všechny dílky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dítě dostane šanci ukázat svou šikovnost a představivost při vytváření figurky dinosaura. Kreativní sada učí dítě koncentraci a trpělivosti, zjišťuje správnou posloupnost při skládání modelu a rozvíjí si tak logické myšlení. Zlepšuje si i jemnou motoriku, protože pracuje s menšími dílky a plastelínou. Rozšiřuje si i slovní zásobu v cizím jazyce a zároveň se naučí více o svém oblíbeném dinosaurovi.

Dětská hra s kreativními hračkami a skládačkami rozvíjí fantazii a představivost. Děti se učí vnímat jednotlivé detaily všestranně se rozvíjejí. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa kromě kreativních skládaček najdete i množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.