Trenažér Flash McQueen Cars XRS Smoby elektronický se závodním simulátorem

Popis produktu

Trenažér Flash McQueen Cars XRS od předního francouzského výrobce Smoby je moderní elektronický simulátor jízdy autem, který je vhodný pro chlapce od 3 let. Dětský auto trenažér je splněným snem pro každého malého závodníka. Má velmi kvalitní a pevnou konstrukci z odolného plastu, který je sametový na dotek. Sedadlo jezdce lze přizpůsobit ve 3 polohách pro maximálně pohodlné sezení. Simulátor má mechanické pedály, elektronický volant, barevný displej, simulace rychlé jízdy, nárazů, poruch, couvání a dokáže vydávat až 15 různých zvukových efektů.

Na palubní desce je kromě mapy i tachometr, tlačítka na zapnutí světel, klakson, přepnutí couvání nebo jízdy dopředu. Nádherné červené provedení s motivem McQueen si oblíbí všichni chlapci. Chlapci se při závodění na trenažéru cítí jako v kabině opravdového závodního auta. Dětský trenažér je velmi zábavná hračka, která děti zaujme na dlouhé hodiny, ale zároveň podporuje i optimální rozvoj dětí. Hraním si s trenažérem se rozvíjí koncentrace, reflexy, pohybové dovednosti, představivost a motorika. Trenažér funguje na 3 AA/LR6 baterie, které nejsou součástí balení.

Smoby je špičkový francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro malé závodníky. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu85*36*57 cm
Celková výška57 cm
Rozměry balení50*20*50 cm
Celková délka85 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,0 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR06 not included
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.