Trenažér V8 Cars Ice Driver Smoby elektronický se zvukem a světlem

Popis produktu

SMOBY trenažér V8 Cars Ice Driver je elektronický simulátor jízdy autem, který je vhodný pro chlapce od 3 let. Dětský auto trenažér je fantastická hračka pro malé závodníky. Má velmi kvalitní a pevnou konstrukci z odolného plastu, který je sametový na dotek. Chlapci se na trenažéru zabaví dlouhou dobu, protože v sobě zahrnuje množství funkcí. Sedadlo jezdce lze přizpůsobit na maximálně pohodlné sezení, má mechanické pedály, elektronický volant, barevný podsvícený displej, simulace rychlé jízdy, nárazů, poruch, couvání a mnoho dalších zvukových a světelných efektů. Spolu vydává trenažér více než 15 různých zvukových efektů. Na displeji je mapa, která se dá posouvat. Na palubní desce je i tachometr, tlačítka na zapnutí světel, trouba, přepnutí couvání nebo jízdy vpřed. V balení se nachází také držák na smartphone, díky kterému si dítě může užít jízdu s mobilní aplikací (dostupné pouze pro smartphony s operačním systémem android). Vaši malí jezdci se mohou stát stejně skvělým závodníkem jako auto McQueen z populární pohádky Auta, jejíž motiv má i tento trenažér SMOBY.

Jízda autem je splněný sen pro každého malého chlapce, který chce rychle vyrůst, aby mohl řídit jako jeho táta nebo závodnici na závodech. Chlapecký trenažér je vynikající replikou jízdy autem, protože obsahuje vše, co potřebují opravdoví řidiči. Chlapci se při závodění na trenažéru cítí jako v kabině opravdového závodního auta. Sedačka v trenažéru je velmi pohodlná, je ergonomicky vytvarována, dá se nastavit do 3 poloh. Celý je laděn v červeno-černé barvě. Dětský trenažér je velmi zábavná hračka, která děti zaujme na dlouhé hodiny, ale zároveň podporuje i optimální rozvoj dětí. Hraním se s trenažérem se rozvíjí koncentrace, reflexy, pohybové dovednosti a motorika. Když si děti představují, že jezdí na vzrušujících závodech v různých částech světa, rozvíjí se i jejich představivost. Trenažér funguje na 3 AA/LR6 baterie, které nejsou součástí balení.

SMOBY je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách SMOBY rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro malé jezdce. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. SMOBY je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu85*36*50 cm
Rozměry balení56*17*48 cm
Hmotnost3,74 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.