Transportér Power BIG pracovní auto délka 41 cm žluté od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský transportér Power představuje skvělé dlouhé autíčko, na které si děti mohou naložit menší auta a převážet jejich. Velké auto na hraní je vybaveno dlouhou plošinou, jejíž velikost je akurátní pro menší autíčka nebo hračky. Kluci si tak jednoduše naloží náklad na plošinu transportéru a vyberou se s ním na cesty. Transportér má v zadní části rampu, která během jízdy udrží naložené věci na plošině. Když je chcete vybrat, rampa se jednoduše spustí dolů. Pracovní autíčkogumová kolečka, které jsou odolné. Kolečka se snadno čistí a nezanechávají stopy na podlaze. Dětský transportéržlutou barvu, která vynikne na každém pískovišti. Design autíčka na hraní byl speciálně navržen pro menší děti tak, aby jej mohli snadno chytit, tisknout, přenášet a všelijak jím manipulovat.

Hračkářský pracovní stroj je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který je ideální pro hru v dětském pokoji i venku. Transportér má délku 41 cm. Dítě se hraním s pracovním autem zahraje dlouhé hodiny. Vmýšľaním všelijakých příběhů si rozvíjí svou fantazii, manipulací s autem posiluje jemnou motoriku. Oblé hrany na pracovním transportéru chrání děti před zraněními. Výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky, proto se dá velmi snadno omýt pod tekoucí vodou. Dětský transportér Power BIG je chráněn UV stabilizátory, takže bude dlouhá léta zářivý a barvy nevyblednou ani při používání venku v pískovišti či v zahradě. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky.

Dětské pracovní autíčko Power je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu41*12*12 cm
Celková výška12 cm
Celková délka41 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,35 kg
Kolagumene
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.